Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öm den yardımcı olur musunuz link vb
    Olarak.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yoğun sınav stresi ve uykusuzluk eklenince biraz sert girmiş olabilirim ama küçük kulüpler için bu tarz işlem daha zor.. Bunu başarabilecek tek Türk kulübü Kipılı ile Fenerbahçe olurdu onlar bile girişemedi..

Abicim taraftar tasarımıyla olmaz bu işler arkadaşların niyeti güzel ancak profesyonel ellerde olmak zorunda. Kendi markanı yaratman için kendi üretim tesisin olmak zorunda yoksa belki daha ucuza yine başka firmaya yaptırmak zorundasın. Kendi tesisini kurmanın maliyetini de malum olanaksız
      mesele profosyonellikse bu tasarımlarla ts cluptaki tasarımları karşılaştırmaya bile gerek yok bu bir bir forma yapmak için tesis yapmana gerek yok. çin'e veya diğer uzak doğu ülkelerine de gitmene gerek yok . dikkatinizi çekerim ki Türkiye'de fason da olsa bir tekstil ülkesidir. bu sitedeki tasarımları yapan arkadaşların ts club bünyesine alınmasından sonra Türkiye'de bu forma tasarımlarını kaliteli malzemeyle kumaşa dökebilecek bir çok firma var. bu taraftar vasat tasarıma 150 lira verene kadar böylesine güzel tasarımlara 250 lira vermeye de razı . zaten forma satış sayımızda her halukar da 100 bin kişi değil mi.. bir de bu yolu denesin yönetim . ne de olsa deneme yanılma yöntemiyle geçiyor yıllarımız. en azından bu sefer yanılmazlar. öyle değil mi
      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu formaları tasarımı verip bizim bastırtma şansımız var mı eğer varsa storm senden bu tasarımın psd sini istemek zorundayım
        @the_storm_boy
        böyle kulübü öldürrüyoruz
        yeter korsanin verdigi zarar

bu taraftarlik degil
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

maviler kirli reis kirmiziyi geri cek biraz

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            böyle kulübü öldürrüyoruz
            yeter korsanin verdigi zarar

bu taraftarlik degil
            ​ben zaten orijinal forma alıyorum,ne alaka ki.
            ben orjinalini alıp yanında da onu alınca ne zararı oluyor klübün

Yorum

​ben zaten orijinal forma alıyorum,ne alaka ki.
              ben orjinalini alıp yanında da onu alınca ne zararı oluyor klübün
              oluyor
              seni gören taklit edecek...zincirleme olur

ayni zamaninda 1 taraftar grubu kendi kaskolunu cikarmisdi
              simdi her grubun kendi ürünleri var

kulüp böyle para kayip ediyor
              tasarima, gelisime harcayabilecegi para

neden avrupada gruplarin özel giyisileri yok, korsan sadece cinden ve hintlerden gelen mallarda var
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 18:55.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Senin tasarımlarından en çok şu ortadaki siyahı seviyorum nedense, klasik bir ağırlığı var.

Yorum

bu formaları tasarımı verip bizim bastırtma şansımız var mı eğer varsa storm senden bu tasarımın psd sini istemek zorundayım
                  [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]
                  Tasarımları sadece kulüp isterse kullanabilir. Kimseye tasarım vermiyorum. İzinsiz alırsanız avukatım aracılığı ile gereken başvurular yapılır siz uğraşırsınız.

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senin tasarımlarından en çok şu ortadaki siyahı seviyorum nedense, klasik bir ağırlığı var.
                  Onu bende çok seviyorum

Yorum

• Forumda büyük sayfaların adminleri olduğu kesin bizimle iletişim kursunlar tüm sayfalar ile birlikte twit atalım

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 23:56.

Yorum

Tasarımları sadece kulüp isterse kullanabilir. Kimseye tasarım vermiyorum. İzinsiz alırsanız avukatım aracılığı ile gereken başvurular yapılır siz uğraşırsınız.

Onu bende çok seviyorum
                        Bu kadar sert çıkmana gerek yoktu sadece sordum. Kimsenin emeğini izinsiz kullanacak değilim.

Yorum

Bu kadar sert çıkmana gerek yoktu sadece sordum. Kimsenin emeğini izinsiz kullanacak değilim.
                          Sert çıkmadım kural neyse onu yazdım

Yorum

Sert çıkmadım kural neyse onu yazdım
                            Kardeşim ortadaki tasarımın harika. Bunlardan başkanın haberi olmalı bana sorarsan. Özel olarak üretim bile sağlanırsa iyidir. Sizinde emeğinizin karşılığı verilir. Benim gördüğüm en güzel tasarım ortada ki siyah. Gerçekten çok hoş durmuş. Tasarladığın bu ürünleri ne yapıyorsun ?
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim ortadaki tasarımın harika. Bunlardan başkanın haberi olmalı bana sorarsan. Özel olarak üretim bile sağlanırsa iyidir. Sizinde emeğinizin karşılığı verilir. Benim gördüğüm en güzel tasarım ortada ki siyah. Gerçekten çok hoş durmuş. Tasarladığın bu ürünleri ne yapıyorsun ?
                              Tasarladığım bu formaları başkan görsün diye feysbuk ve tivitır da paylaşıyorum olay bundan ibaret

Yorum

Tasarladığım bu formaları başkan görsün diye feysbuk ve tivitır da paylaşıyorum olay bundan ibaret
                                Yaşını yeni gördüm abi. Çok başarılısın. Zaten Nike işareti üzerinde olduğunu görünce bunu basmadığını anladım. Vallahi ne diyeyim bizim geçen seneki formaların hepsinden başarılı. Bazı tasarımların forma değil yan ürün olarak sanırım. Mesela yukarıda yakalı olanlar forma kullanımı için uygun olmayabilir. En son paylaştığın sağ taraftaki çok başarılı. Hepsi çok güzel vallahi. Başkan inşallah görür. Emre Aksoy vardı Tsclup yetkilisi. Geçen düğün şarkıcıları için resmen allı pullu bir şey koymuşlardı standa onları koyacağına bunlar dursun.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X