Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz daha çok model yaratırız yeter ki yönetim ilk adımı atsın
    Elbet o fırsatlar gelir siz meraklanmayin inşallah mümkün olduğunca erken olur.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• NETTE GÖRDÜM GÜZEL DURMUŞ ADİDAS

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

NETTE GÖRDÜM GÜZEL DURMUŞ ADİDAS
        o artık mücahid
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• yapmayın arkadaş sonra çıkan formaların yüzüne bakmıyoruz bunlardan sonra şaka bi yana bi şekilde bunları yönetime gösterebilmeli
          ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
          Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Buradaki güzel tasarimlari gördükten sonra aklima bir soru takildi:

Yönetim kendi yaptirdigi tasarimari Nike'a sunabiliyormu? Sunabiliyorsa yaptirabiliyorlarimi o tasarimlari???

Iki soru oldu

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• anlamam ama,
              forma tasarlarken tasarlanılan şeyin forma olduğunu unutmamak gerek bence.
              çok detay ve abartıyı formalar kaldırmıyor.

Yorum

• Forma tasarım yarışması yap.

Nike sana 3 forma yapsın.

Finale 5 tasarım bırak.

Taraftar 5 tasarımı oylasın.

En fazla seçilen TSClub markasıyla satışa sunulsun.

Seçilen formaya Nike, Adidas, Puma kalitesi uygula.

Mağazanda 3 forma mankeniyle en önde dururken yanına bir de bu formayı koy.

Önem ver, reklamını yap.

Neredeyse Nike fiyatına yakın fiyatta sat.

Her sene gelenekleştir.

Baktık formalar ki öyle olacak daha güzel...

NIKE'ı postala...
                En son ucurum tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 13:32.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Forma tasarım yarışması yap.

Nike sana 3 forma yapsın.

Finale 5 tasarım bırak.

Taraftar 5 tasarımı oylasın.

En fazla seçilen TSClub markasıyla satışa sunulsun.

Seçilen formaya Nike, Adidas, Puma kalitesi uygula.

Mağazanda 3 forma mankeniyle en önde dururken yanına bir de bu formayı koy.

Önem ver, reklamını yap.

Neredeyse Nike fiyatına yakın fiyatta sat.

Her sene gelenekleştir.

Baktık formalar ki öyle olacak daha güzel...

NIKE'ı postala...
                  Hocam bi akıllı biziz değil mi kendi markamızla daha çok para kazanalım ? Dünyada hiç bir kulübün aklına gelmeyen bu olayla kesinlikle vurgun yapabiliriz..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam bi akıllı biziz değil mi kendi markamızla daha çok para kazanalım ? Dünyada hiç bir kulübün aklına gelmeyen bu olayla kesinlikle vurgun yapabiliriz..
                    Bana acayip mantıklı gelmişti,
                    niye böyle dedin de yıktın şimdi beni Sefacan hee,niye yaptın bunu

Büyük kulüpler gerek görmüyor çünkü o markalardan nemalanıyorlar,
                    bizim gibi kulüplerde de prof yönetici yok,kafası çalışan yönetici yok ondan uygulanmıyor,
                    yani bana göre Uçurumun dediği yine çok mantıklı,
                    sanki para mı kazanıyoruz naykçılardan,
                    üstteki proje uygulansa en az 1 iyi topçu transfer parası kazanırsın.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu falan değil TS nin klasik forması bu olacak bence,
                      ve her sene ufak tefek değişikliklerle aynı formayı giyeceksin,
                      gören ahan da Trabzonspor diyecek.

Kısaca benim hep istediğim,her sene olsun dediğim forma bu forma,
                      bordosuyla,mavisiyle,beyazıyla
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok acımasız yazmışsın. Daha önceki yazılarımda zaten belirttim, kendi formanı yapmana karşıyım. Nike'ın ya da başka bir firmanın bize potansiyel olarak iyi meblağlar getirebileceği aşikar. Nike ile süründüğümüz de aşikar.

Bu kadar güzel ve "özenli" tasarım yapan insanlar varken, insan bazı şeyleri görmek istemiyor.

Herkes akıllı da bir aptal benmişim gibi resmetmene gerek yoktu.

Yorum

• The storm boy un tasarımları faceteki Trabzon sayfalarına da düşmüş geneli beğenmiş taraftarların ama

öyle yorumlar var ki okusanız bunlarla aynı takımı mı tutuyorum diye takımdan soğursunuz

Yorum

• bu formaları tasarımı verip bizim bastırtma şansımız var mı eğer varsa storm senden bu tasarımın psd sini istemek zorundayım
                            [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]

Yorum

• Nike ve Adidas'ın Asya'da çok üretici fabrikası var. Logosuz baskısız sadece rengini belirleyerek temin edebilirsiniz. Fiyatları da taş çatlasın 15-20 lira olsun.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok acımasız yazmışsın. Daha önceki yazılarımda zaten belirttim, kendi formanı yapmana karşıyım. Nike'ın ya da başka bir firmanın bize potansiyel olarak iyi meblağlar getirebileceği aşikar. Nike ile süründüğümüz de aşikar.

Bu kadar güzel ve "özenli" tasarım yapan insanlar varken, insan bazı şeyleri görmek istemiyor.

Herkes akıllı da bir aptal benmişim gibi resmetmene gerek yoktu.
                                Yoğun sınav stresi ve uykusuzluk eklenince biraz sert girmiş olabilirim ama küçük kulüpler için bu tarz işlem daha zor.. Bunu başarabilecek tek Türk kulübü Kipılı ile Fenerbahçe olurdu onlar bile girişemedi..
                                İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana acayip mantıklı gelmişti,
                                niye böyle dedin de yıktın şimdi beni Sefacan hee,niye yaptın bunu

Büyük kulüpler gerek görmüyor çünkü o markalardan nemalanıyorlar,
                                bizim gibi kulüplerde de prof yönetici yok,kafası çalışan yönetici yok ondan uygulanmıyor,
                                yani bana göre Uçurumun dediği yine çok mantıklı,
                                sanki para mı kazanıyoruz naykçılardan,
                                üstteki proje uygulansa en az 1 iyi topçu transfer parası kazanırsın.
                                Abicim taraftar tasarımıyla olmaz bu işler arkadaşların niyeti güzel ancak profesyonel ellerde olmak zorunda. Kendi markanı yaratman için kendi üretim tesisin olmak zorunda yoksa belki daha ucuza yine başka firmaya yaptırmak zorundasın. Kendi tesisini kurmanın maliyetini de malum olanaksız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X