Yoğun sınav stresi ve uykusuzluk eklenince biraz sert girmiş olabilirim ama küçük kulüpler için bu tarz işlem daha zor.. Bunu başarabilecek tek Türk kulübü Kipılı ile Fenerbahçe olurdu onlar bile girişemedi..
Abicim taraftar tasarımıyla olmaz bu işler arkadaşların niyeti güzel ancak profesyonel ellerde olmak zorunda. Kendi markanı yaratman için kendi üretim tesisin olmak zorunda yoksa belki daha ucuza yine başka firmaya yaptırmak zorundasın. Kendi tesisini kurmanın maliyetini de malum olanaksız
mesele profosyonellikse bu tasarımlarla ts cluptaki tasarımları karşılaştırmaya bile gerek yok bu bir bir forma yapmak için tesis yapmana gerek yok. çin'e veya diğer uzak doğu ülkelerine de gitmene gerek yok . dikkatinizi çekerim ki Türkiye'de fason da olsa bir tekstil ülkesidir. bu sitedeki tasarımları yapan arkadaşların ts club bünyesine alınmasından sonra Türkiye'de bu forma tasarımlarını kaliteli malzemeyle kumaşa dökebilecek bir çok firma var. bu taraftar vasat tasarıma 150 lira verene kadar böylesine güzel tasarımlara 250 lira vermeye de razı . zaten forma satış sayımızda her halukar da 100 bin kişi değil mi.. bir de bu yolu denesin yönetim . ne de olsa deneme yanılma yöntemiyle geçiyor yıllarımız. en azından bu sefer yanılmazlar. öyle değil mi
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
bu formaları tasarımı verip bizim bastırtma şansımız var mı eğer varsa storm senden bu tasarımın psd sini istemek zorundayım
[MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]
Tasarımları sadece kulüp isterse kullanabilir. Kimseye tasarım vermiyorum. İzinsiz alırsanız avukatım aracılığı ile gereken başvurular yapılır siz uğraşırsınız.
Tasarımları sadece kulüp isterse kullanabilir. Kimseye tasarım vermiyorum. İzinsiz alırsanız avukatım aracılığı ile gereken başvurular yapılır siz uğraşırsınız.
Onu bende çok seviyorum
Bu kadar sert çıkmana gerek yoktu sadece sordum. Kimsenin emeğini izinsiz kullanacak değilim.
Kardeşim ortadaki tasarımın harika. Bunlardan başkanın haberi olmalı bana sorarsan. Özel olarak üretim bile sağlanırsa iyidir. Sizinde emeğinizin karşılığı verilir. Benim gördüğüm en güzel tasarım ortada ki siyah. Gerçekten çok hoş durmuş. Tasarladığın bu ürünleri ne yapıyorsun ?
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Kardeşim ortadaki tasarımın harika. Bunlardan başkanın haberi olmalı bana sorarsan. Özel olarak üretim bile sağlanırsa iyidir. Sizinde emeğinizin karşılığı verilir. Benim gördüğüm en güzel tasarım ortada ki siyah. Gerçekten çok hoş durmuş. Tasarladığın bu ürünleri ne yapıyorsun ?
Tasarladığım bu formaları başkan görsün diye feysbuk ve tivitır da paylaşıyorum olay bundan ibaret
Tasarladığım bu formaları başkan görsün diye feysbuk ve tivitır da paylaşıyorum olay bundan ibaret
Yaşını yeni gördüm abi. Çok başarılısın. Zaten Nike işareti üzerinde olduğunu görünce bunu basmadığını anladım. Vallahi ne diyeyim bizim geçen seneki formaların hepsinden başarılı. Bazı tasarımların forma değil yan ürün olarak sanırım. Mesela yukarıda yakalı olanlar forma kullanımı için uygun olmayabilir. En son paylaştığın sağ taraftaki çok başarılı. Hepsi çok güzel vallahi. Başkan inşallah görür. Emre Aksoy vardı Tsclup yetkilisi. Geçen düğün şarkıcıları için resmen allı pullu bir şey koymuşlardı standa onları koyacağına bunlar dursun.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum