Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasaray Home Kit 2016-2017

Galatasaray today announced a new shirt sponsorship deal with Turkish real estate company nef, replacing previous shirt sponsor Turkish Telekom.

Yorum

• Bu Galatasaray forması gerçekse Galatasaray Adidas'tan ayrılarak büyük hata yapmış.. Hala Nike onlara işte bu denilecek forma yapamadı..

Yorum

• Galatasaray forması bence de çok kötü olmuş.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Türkiye forması hariç ben Nike'ın Türkiye'de adam gibi forma yaptığını görmedim zaten. Hele Galatasaray tam bir rezalet. Bizim de rezil katalog formalarını seçmek zorunda olduğumuz bu dönemde Galatasaray'ın bile arkamızda kalacak olması Nike hakkında çok güzel bilgiler barındırıyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Galatasaray forması gerçekse Galatasaray Adidas'tan ayrılarak büyük hata yapmış.. Hala Nike onlara işte bu denilecek forma yapamadı..
            Geçen sezon ki formaları iyidi

Yorum

• burda defalarca yazdık nıke ne zaman adam gibi forma yapmışki adamlar türk takımlarını bi taraflarına bile takmıyor ama biz ne hikmetse nıke den vazgeçemiyoruz.

Yorum

• ğs lilerin her sezon olmasını istediği parçalı formayı biraz renklendirerek farklı bi kalıpta sunmuş Nike resimde pek belli olmuyor ama bence bu sene Amerika Fransa Barcelona ya yaptığı kalıp ben beğendim

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada kim ne derse desin umrumda değil. Ben duyduklarımı bildiklerimi aktarıyorum. Gerek çizerek gerekse yazarak. İnanıp inanmamak sizlere kalmış. Sadece boş konuşmayın lütfen. Benim şahsen o yönetimle bu yönetimle falan filan hiç derdim olmadı olmazda. Keşke her sene güzel kaliteli formalar giysek. Fakat buradaki bazı arkadaşlar ocu, bucu takıldıkları için bizi anlayamıyorlar. Şu sponsorlar belli olsun ben bildiklerimi zaten çizip buraya aktarıcam. Doğru çıkar ya da yanlış olur bilemeyiz sonuçta duyumlara göre yapıyoruz formaları görmedik.
                  Ben keyifle mesajlarını okuyorum. .....Duyumlarini bizimle paylaşmaya devam et.Hic yoktan iyidir.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben keyifle mesajlarını okuyorum. .....Duyumlarini bizimle paylaşmaya devam et.Hic yoktan iyidir.

+1

Yorum

• Avrupa şampiyonası markalar savaşı veya markaların vitrini olacak.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ABD'ni formasının beyazı keşke bize uyarlansa. Gerçekten de muhteşem bir forma.

Yorum

• Gs formaları olmamış bence gözünü bozar rakip takımın hahah
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Doğru tasarım + pazarlama estetiği

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Abd formaları çok hoş olmuş gerçekten,
                                ilk defa gördüm ben böyle bir tasarım,
                                Renk Barçanın ama,bizim renklere uyarlayıp giysek 10 numara olur.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X