Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    onu her sene ayarlarsin

benim yönetime yolladigim öneride yil sayisina göre cubuk sayisi olmasi
    yani 2020 tek renk
    2021 ortada 1 cubuk (ajax stil)
    2022 2 cubuk (parcali) diye devam ettim
    böyle bir gelenek önerisi
    mantıklı mesela son senelere bakıyorum çubuklu giydik bu seneki ajax diyelim 2013 tek çubuk psg önümüzdeki sene de çubuklu olacak 2017 2018 a.villa makul bu konuyu iletmek lazım

Yorum

• Bence bizim formamız arkadaşın tasarladığı-

İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -bu forma olmalıdır. Nefis. Renk tonlarıyla az oynanabilir. Her yıl 1. forma olur sadece detayları değişir yakasıdır dokusudur kol uçlarıdır arma uygulamalarıdır desen uygulamalarıdır vb. bir sürü imkan var. Keşke böyle bir anlayışa gidilse

Ben de böyle bir çalışma yapmıştım: http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920144926

Varyasyon dünya kadar yeter ki düşünülsün
      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.04.2016, 15:34.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyaz yaka eğreti ayrıca kullanışlı da değil bence ahengi de bozuyor. Bunlar olsun efsane olsun son
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.

Bizim renklerimiz gerçekten çok güzel, cafcaflı tasarımlara gerek kalmadan en sade tasarımlarda bile oldukça yakışıklı duruyor.

Gerçekten tebrik ediyorum ellerine sağlık. Renklerimiz tamı tamına böyle olmalı koyu bordo açık mavi budur işte. Bu 2 modeli klasik haline getirmeliyiz her sene küçük değişikliklerle piyasaya sürmeliyiz. 3.forma için alternatif renklerimiz turuncu,gri,koyu füme veya siyah ve beyaz olsun her sene birisini kullanırız içinde bordo mavi detaylarla.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• formalar hakikaten güzel ama millet bordoyu beğenmiş ancak kurumsal bordo o değil. gerçi hangi üründe o bordoyu kullanıyoruz ki
            lay lay lay

Yorum

• Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tek kelimeyle Wunderbar!!. Geçişler olmasa tamamdır ya da tüm forma geçişlerin tonunda olsa. Ama gerçekten muhteşem.

Yorum

Kol uclari detayi haricinde cok begendim ozellikle bu mavi forma tasarimlarindaki gordugum en guzel mavi

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tek kelimeyle Wunderbar!!. Geçişler olmasa tamamdır ya da tüm forma geçişlerin tonunda olsa. Ama gerçekten muhteşem.
                    evet evet WUNDERBAR
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 06.04.2016, 23:34.

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 00:44.

Yorum

Yeter ya senin yüzünden gerçek formaları beğenmeyecek kimse Eline sağlık hepsi güzel.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeter ya senin yüzünden gerçek formaları beğenmeyecek kimse Eline sağlık hepsi güzel.
                            2 Günden beri içimde acayip istek var baya dolmuşum Sağolun varolun

Yorum

• Önümüzdeki 3 senenin tasarımı çıktı artık durun beyler. Model kalmayacak

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önümüzdeki 3 senenin tasarımı çıktı artık durun beyler. Model kalmayacak
                                Biz daha çok model yaratırız yeter ki yönetim ilk adımı atsın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X