* Ali fuat abi kusura bakma ama sana bir iki eleştiri getiricem. Nerdeyse beğenmediğin Nike ürünü yok şu kötü dediğin hiçbişey yok hiçmi kötü bir ürün yok ! Barcelona Atletico formaları paylaşıyorsun iyi güzelde o formalar bize hiç yapılmayacakki !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi mesajmı vermeye çalışıyorsun
Stadı dolduracak bir slogan arıyordum bence trabzonsporun ruhu taraftardır ve bu ruhu stada taşımak lazım
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı dolduracak bir slogan arıyordum bence trabzonsporun ruhu taraftardır ve bu ruhu stada taşımak lazım
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1- Sıradan forma
2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara.
Yani özetle yorumunuz subjektif. En azından daha ortalama bir nostalji forması paylaşılsa imiş.
"2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara."
Şu yazdığını ispatlar mısın bir zahmet? Birilerinin foruma gelip ortaya attığı yalanları 6 senedir doğruymuş gibi lanse etmeyi bırakın artık.
Yorum
-
Renktaslar
yeni gelisme varmi ?? yorumlari okumadan yaziyorum
süperligde Khaki rengini giyinen hic bir kulüp olmusmu ?? ücüncü rengimiz Khaki olsa keske ben cok begeniyorum bu rengi
yeni formalarimizi gören olmusmu acaba ?? ücüncü rengimiz kesinmi Beyaz olacakmis ??BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaslar
yeni gelisme varmi ?? yorumlari okumadan yaziyorum
süperligde Khaki rengini giyinen hic bir kulüp olmusmu ?? ücüncü rengimiz Khaki olsa keske ben cok begeniyorum bu rengi
yeni formalarimizi gören olmusmu acaba ?? ücüncü rengimiz kesinmi Beyaz olacakmis ??
Khaki rengini daha önce galatasaray kullanmıştı galibaTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara."
Şu yazdığını ispatlar mısın bir zahmet? Birilerinin foruma gelip ortaya attığı yalanları 6 senedir doğruymuş gibi lanse etmeyi bırakın artık.
Adamlar GELMEDİ! Görüşmeye gelmediler. Türkiye sorumluları açıkça diyor zaten. Yeterli sponsorluğumuz var. Düşünmüyoruz diye.
Bir önceki sülük yönetim ezikçe parayla onlardan forma almaya kalktı. Sanki küçük bir kulüpmüşüz gibi. Yalvar yakar Nike tekrar ikna edildi. Nike bize sponsor. Hem tedarik hem para veren sponsor.
Siz Adidas'ı sevmeye devam edebilirsiniz. Sakıncası yok.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara."
eğer klübün başkanına inanıyorsanız evet gelmediler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum