Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Ali fuat abi kusura bakma ama sana bir iki eleştiri getiricem. Nerdeyse beğenmediğin Nike ürünü yok şu kötü dediğin hiçbişey yok hiçmi kötü bir ürün yok ! Barcelona Atletico formaları paylaşıyorsun iyi güzelde o formalar bize hiç yapılmayacakki !
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Basketbol formalarımızda, hummel renklerimizi daha iyi kullanıyor gibi.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• GELECEK SEZON Kİ ÇUBUKLU FORMAMIZ DAHA ÖNCE GİYDİĞİMİZ MODELE NE KADAR DA ÇOK BENZİYOR

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi
          bi mesajmı vermeye çalışıyorsun

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bi mesajmı vermeye çalışıyorsun

Stadı dolduracak bir slogan arıyordum bence trabzonsporun ruhu taraftardır ve bu ruhu stada taşımak lazım

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadı dolduracak bir slogan arıyordum bence trabzonsporun ruhu taraftardır ve bu ruhu stada taşımak lazım
              senin slogan eleştirel olmuş biraz daha itici destekleyici bir slogan bulalım ozaman mesela ''ruhumuz canlanıyor'' ''efsane uyanıyor '' vs

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ortadki forma efsane olmuş ama bize böyle bişe üretirler mi Allah bilir...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1- Sıradan forma

2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara.

Yani özetle yorumunuz subjektif. En azından daha ortalama bir nostalji forması paylaşılsa imiş.

"2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara."

Şu yazdığını ispatlar mısın bir zahmet? Birilerinin foruma gelip ortaya attığı yalanları 6 senedir doğruymuş gibi lanse etmeyi bırakın artık.

Yorum

• Renktaslar

yeni gelisme varmi ?? yorumlari okumadan yaziyorum

süperligde Khaki rengini giyinen hic bir kulüp olmusmu ?? ücüncü rengimiz Khaki olsa keske ben cok begeniyorum bu rengi

yeni formalarimizi gören olmusmu acaba ?? ücüncü rengimiz kesinmi Beyaz olacakmis ??
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaslar

yeni gelisme varmi ?? yorumlari okumadan yaziyorum

süperligde Khaki rengini giyinen hic bir kulüp olmusmu ?? ücüncü rengimiz Khaki olsa keske ben cok begeniyorum bu rengi

yeni formalarimizi gören olmusmu acaba ?? ücüncü rengimiz kesinmi Beyaz olacakmis ??
                      formalar belirli yazılanlardan anladığım kadarıyla klasik bir çubuklu formamız olacak ve tüm formalar katalog forması.
                      Khaki rengini daha önce galatasaray kullanmıştı galiba
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bir Çubuklumuz var eskişehirin bu seneki giydiği bordo ve beyazımızda da var

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara."

Şu yazdığını ispatlar mısın bir zahmet? Birilerinin foruma gelip ortaya attığı yalanları 6 senedir doğruymuş gibi lanse etmeyi bırakın artık.
                          Twitter'da yönetici en son bizzat söyledi. Kanıtlayacakmışım

Adamlar GELMEDİ! Görüşmeye gelmediler. Türkiye sorumluları açıkça diyor zaten. Yeterli sponsorluğumuz var. Düşünmüyoruz diye.

Bir önceki sülük yönetim ezikçe parayla onlardan forma almaya kalktı. Sanki küçük bir kulüpmüşüz gibi. Yalvar yakar Nike tekrar ikna edildi. Nike bize sponsor. Hem tedarik hem para veren sponsor.

Siz Adidas'ı sevmeye devam edebilirsiniz. Sakıncası yok.
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eğer klübün başkanına inanıyorsanız evet gelmediler.

Yorum

• Gelmediler mi?

Kaç tane forma sattık bu yıl? Firmayı hangi tarihte, üretime ne kadar süre kaldığında çağırdık? Diğer firma ile hangi şartlar altında anlaşıldı? Enteresan bir nefret ortamı var ama hadi hayırlısı.

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kalıp eski ama bi deneyelim dedim bence güzel durdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X