İlk olarak gometra tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.
Bizim renklerimiz gerçekten çok güzel, cafcaflı tasarımlara gerek kalmadan en sade tasarımlarda bile oldukça yakışıklı duruyor.
muhteşemden öte olmuş
hele beyaz yaka kol detayı süper
Yorum
-
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.
Bizim renklerimiz gerçekten çok güzel, cafcaflı tasarımlara gerek kalmadan en sade tasarımlarda bile oldukça yakışıklı duruyor.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba bir renktaş anket açabilir mi hangi model klasik modelimiz olsun istersiniz diye parçalı çubuklu aston villa ajax psg vs
niye secelimki
zaten 3 tür forma cikartacan her sene
bizde bir villa, birde cubukluyu gelenek haline getirelim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher sene bir villa birde cubuklu cikartsak olmazmi
niye secelimki
zaten 3 tür forma cikartacan her sene
bizde bir villa, birde cubukluyu gelenek haline getirelim
şaka bi yana sette benzer renklerden kombine 2 forma olmuş olmaz mı o zaman ? mavi ağırlıklı bir çubuklu bordo ağırlıklı aston olabilir belki
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim için bi aston villa olsun da gerisi önemli değil
şaka bi yana sette benzer renklerden kombine 2 forma olmuş olmaz mı o zaman ? mavi ağırlıklı bir çubuklu bordo ağırlıklı aston olabilir belki
benim yönetime yolladigim öneride yil sayisina göre cubuk sayisi olmasi
yani 2020 tek renk
2021 ortada 1 cubuk (ajax stil)
2022 2 cubuk (parcali) diye devam ettim
böyle bir gelenek önerisi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum