Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.

Bizim renklerimiz gerçekten çok güzel, cafcaflı tasarımlara gerek kalmadan en sade tasarımlarda bile oldukça yakışıklı duruyor.

Süper. Bence de bordo bu tonda olmalı.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu nedir ya? Müthiş.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu gece ki son marjinal tasarımım
        Bu da süper.

Yorum

• Fly Emirates'e alıştık ama siz Medical Park ceya Liv Hospital'e hazır olun

Yorum

Rengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.

Bizim renklerimiz gerçekten çok güzel, cafcaflı tasarımlara gerek kalmadan en sade tasarımlarda bile oldukça yakışıklı duruyor.

2. forma varya renktaş o ikinci forma muhteşemden öte olmuş hele beyaz yaka kol detayı süper

Yorum

• Her zaman söylüyorum. Ana formamız Aston Villa stili formadır. Şunu gelenek haline getirtebilmeliyiz artık.
              Bakın adamlar nasıl oturtmuş formayı. Aston Villa modeli olmuş ismi. Arsenal de öyle. Çizgi belli.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• TS Club'u burdaki arkadaslarin eline vermek lazim !!!
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yaaaa niye yapiyorsun bunu bana!? Su formayi hic giyemeyecekmiyiz ya?

Yorum

• acaba bir renktaş anket açabilir mi hangi model klasik modelimiz olsun istersiniz diye parçalı çubuklu aston villa ajax psg vs

Yorum

• beyaz yaka kollar mavi beyaz şort klasik formamız olabilir.örnek çok güzel.renk tonlarında sorun yok.çok güzel bir bordo.zamanla sadece sponsor yazısı değişir. her sene çubuklu formamız var ama bir gelenek oluştuğunu söyleyemeyiz.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          acaba bir renktaş anket açabilir mi hangi model klasik modelimiz olsun istersiniz diye parçalı çubuklu aston villa ajax psg vs
                          her sene bir villa birde cubuklu cikartsak olmazmi
                          niye secelimki
                          zaten 3 tür forma cikartacan her sene
                          bizde bir villa, birde cubukluyu gelenek haline getirelim
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her sene bir villa birde cubuklu cikartsak olmazmi
                            niye secelimki
                            zaten 3 tür forma cikartacan her sene
                            bizde bir villa, birde cubukluyu gelenek haline getirelim
                            benim için bi aston villa olsun da gerisi önemli değil

şaka bi yana sette benzer renklerden kombine 2 forma olmuş olmaz mı o zaman ? mavi ağırlıklı bir çubuklu bordo ağırlıklı aston olabilir belki

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim için bi aston villa olsun da gerisi önemli değil

şaka bi yana sette benzer renklerden kombine 2 forma olmuş olmaz mı o zaman ? mavi ağırlıklı bir çubuklu bordo ağırlıklı aston olabilir belki
                              onu her sene ayarlarsin

benim yönetime yolladigim öneride yil sayisina göre cubuk sayisi olmasi
                              yani 2020 tek renk
                              2021 ortada 1 cubuk (ajax stil)
                              2022 2 cubuk (parcali) diye devam ettim
                              böyle bir gelenek önerisi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• son birkaç sayfada paylaşılan tasarımlar çok iyi gerçekten, yapanların eline sağlık,

keşke reelde de görebilsek şunları...
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X