Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.

Bizim renklerimiz gerçekten çok güzel, cafcaflı tasarımlara gerek kalmadan en sade tasarımlarda bile oldukça yakışıklı duruyor.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.

Bizim renklerimiz gerçekten çok güzel, cafcaflı tasarımlara gerek kalmadan en sade tasarımlarda bile oldukça yakışıklı duruyor.

Gometra saka misin 2. Formaya öldum bittim eline saglik cok basarili

Yorum

• kesinlikle çubukludan vazgeçip yeni bir gelenek yaratmalıyız. bizim renklerimizle çubuk dizmeye gerek yok.sade, parçalı dar formalar çok şık duruyor.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rengin tonu bile gece gündüz kadar fark ediyor forma da. Gelecek sezonki çubuklu kalıp olarak güzel, ama doğru ton tutturulursa çok çok daha güzel olabilir.

aşık oldum ben 2. forma ya...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aşık oldum ben 2. forma ya...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

her sene bu formaya aşık oluyoruzda yönetim bi hareketlense

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkada kalmasın [emoji5]

en güzel çalışman bence uygulanabilriliği var hem yanlız emirates niye bu kadar güzel duruyor anlayamıyorum

Yorum

• Bu gece ki son marjinal tasarımım

Yorum

Bu gece ki son marjinal tasarımım
                    bu tisört olarak 10 numara
                    forma icin cok cilgin bence
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu tisört olarak 10 numara
                      forma icin cok cilgin bence
                      Bazen çılgınlık yapmak lazım reis Forma olarak yapılsa 2 tane alırım biri yedekte durur o derece güzel oldu bence

Yorum

Bazen çılgınlık yapmak lazım reis Forma olarak yapılsa 2 tane alırım biri yedekte durur o derece güzel oldu bence
                        güzel olmasina güzel
                        ama forma uniformadan geliyor, giyende giydimi bunun farkinda olmali
                        sIk ve sade formalara ondan tercih ederim

Ünal Karaman

Yorum

2 resimde nevzat aydin döneminden
                          o da beyaz sort hastasi
                          bu sene bolca kullaniriz
                          Nevzat Aydın bu dönemden sonra geldi ve ondan sonra pek de beyaz şort giymedik..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nevzat Aydın bu dönemden sonra geldi ve ondan sonra pek de beyaz şort giymedik..
                            ilk s.s. döneminde yokmuydu

Ünal Karaman

Yorum

• Son paylaşımlar ateş ediyor gerçekten yarın rep vereyim unutmadan.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

ilk s.s. döneminde yokmuydu
                                Hayır 2010'un sonunda dahil oldu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X