Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 02.03.2016, 09:23.

Yorum

• Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu seneden sonra eleştiri seviyemize daha dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel çalışmalar tıpkı diğer arkadaşların paylaşımda bulunduğu gibi..
          Özellikle afs nin..
          Lakin bu formaların hayata geçirileceğini düşünmüyorum malesef en azından 3 sene içerisinde..

Şöyle bir tezimde var katılınır - katılınmaz örnekleme yapacak olursak şayet afs gibi hem arma aşkı hemde bilgi birikimi tasarımlarıyla en az onun kadar vizyon sahibi birisi tsclub başına geçmezse ne tsclub nede formayı unutalım...

Şöyle düşünün tsclub baz alalım Trabzonsporun bünyesinde bir markası bu marka ürettikleriyle değer kazandıran ve Franchising isim hakkını vererek büyümeyi hedefleyen aynı zamanda yatırım arayan bir marka..

Dikkat çekilmesi gereken özümsenmesi de gereken bu üretim nerede ?
          Yok !
          Kazanım ne olacak ? Sadece forma satışlarımı bugün herkes istediği kulubün formasını alabilir ozaman tsclub amacı nedir üretemiyorsa şayet .. [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abi senden ricamdır lütfen nasıl olacağını bilmiyorum ama tsclub da artık senin dönemin olsun..
          Yoksa yöneticilerin önem veriyoruz şube açıcağız gibi naraları artık okumaktanda duymaktanda bıktık..

Tsclub bir bünye olmalı üreten bünye ve formalardan satılan kalemlere kadar herşeyi bu bünye karar vermelidir futbol yöneticileri değil onlar ancak gelir gider dengesindeki yatırımlara karışmalıdırlar !
          En son Oğuz KUL tarafından düzenlendi; 02.03.2016, 10:21.
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aston villa efsane hayalimdeki forma ama ben de böyle bir forma giymeyi imkansız görüyorum

http://www.footyheadlines.com/2016/0...-kit-vote.html Basel yonetımınden taraftara jest

formaları oylamaya koymuşlar bizde de böyle bir şey olsa keske

Yorum

• BOMBAYI ATIYIM KAÇIYIM

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BOMBAYI ATIYIM KAÇIYIM

Forma harbiden cok guzel.Yalniz bu sene satilan formalar daha 10 bini bulmamis.Kulubun nikeye borcu varmis.Insallah seneye dogru duzgun forma satariz

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BOMBAYI ATIYIM KAÇIYIM

Güzel.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ben yapacaktım Neyse de süper duruyormuş

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Acaba yeni sezonda bunlardan biri varmı

İkisinden biri doğru renk kullanılarak yapılırsa tarihin en güzel forması olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkisinden biri doğru renk kullanılarak yapılırsa tarihin en güzel forması olur

Bundan sonra bir tane daha paylaştım orada daha çok forma vardı onada bak bence

Yorum

• kusura bakma

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bundan sonra bir tane daha paylaştım orada daha çok forma vardı onada bak bence
                            Hepsine baktım ancak bu ikisi gerçekten çok iyi özellikle günlük kullanımda yakalı formaların daha şık olduğunu düşünerek mavi forma tasarımını çok beğendim

Yorum

• Emre Aksoy:ts clublar mayısa kadar yapılandırılacak, not ettik.

Yorum

• Güzel

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X