İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlarda beyaz yasak diye biliyorum.. beyaz kraliyetin rengimiymiş neymiş ondan dolayı.. hatta formalarda beyaz font yada ayrıntı bile olamazmış.. ben öyle okumuştum bi yerde renktaş..
Yorum
-
NA2BAL.jpg herhalde bu formanın olacağı yönünde hemen hemen herkes hem fikir sanırım ? Reklam kısmına takılmayın o ayrı bir konu.
İkinci olarakta
kB72Lm.jpg bu kalıbından düz mavisi ya da düz bordosu kollardaki detay ona göre renklenecek olacağını tahmin ediyorum. Dediğim gibi tamamen tahmin..
3. Forma olarak sizin bir fikriniz var mı ?
Trabzonda bir otelde formalar tanıtılıyor ama hala sızmaması çok ilginç değil mi ? Kimsede heyecan kalmadı herhalde ?O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherhalde bu formanın olacağı yönünde hemen hemen herkes hem fikir sanırım ? Reklam kısmına takılmayın o ayrı bir konu.
İkinci olarakta
bu kalıbından düz mavisi ya da düz bordosu kollardaki detay ona göre renklenecek olacağını tahmin ediyorum. Dediğim gibi tamamen tahmin..
3. Forma olarak sizin bir fikriniz var mı ?
Trabzonda bir otelde formalar tanıtılıyor ama hala sızmaması çok ilginç değil mi ? Kimsede heyecan kalmadı herhalde ?
arka sayfalarda öyle yaziyorEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 21:27."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazilana göre 1 cubuklu, 1bordo birde beyaz forma olacakmis
arka sayfalarda öyle yaziyorO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım Teşekkürler kataloğu incelediniz herhalde sizce beyaz forma olması muhtemel kalıp hangisi olur ?
önceden bilmek pek saglikli olmuyor
ben okadar merak etmiyorum
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek sezon formalarimiz kesinlikle bu sezonki formalarimizdan güzel olacak
penbe felan secilse yada sari-larcivert ancaEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 21:34."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ayrıca şu Barcelona'nın beyaz olayını bilmiyordum burada öğrendim. Şike olayında çalınan haklarımızı alana kadar keşke bizde buna benzer siyah forma yapsak. Bu federasyon bu anlayışla artık ümidi kesmeye başladım. Adamın bütün konuşmaları var hala yok yapılmadı yansımadı muhabbeti çok rahatça dönüyor ve üzeri kapatılıyor. Sonuç alana kadar keşke hep bir siyah forma mız olsa ve sorulduğunda bu şekilde anlatılsa..
Dünya hali belli olmaz bir bakmışsınız 1 seneye rüzgar bizden yana esmeye başlamışsınız bir bakmışsınız yıllar yıllar sürmüş bu olay..O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki lansman tarihi için bir bilgi var mı ? @selcuk
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaka beyaz
nike acik mavi, yildiz altin renk olmasini öneririm
nike in yandaki kalin cizgisini bordo renkte katabilirsinEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 21:42."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış görmüyorsam koyu lacivert gibi ama bence çok hoş
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok
en güzel forman
yaka beyaz
nike acik mavi, yildiz altin renk olmasini öneririm
nike in yandaki kalin cizgisini bordo renkte katabilirsin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum