Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beyaz forma olmasın mümkünse
    ben hayatımda barcanın beyaz forma giydiğini hatırlamıyorum
    onlarda beyaz yasak diye biliyorum.. beyaz kraliyetin rengimiymiş neymiş ondan dolayı.. hatta formalarda beyaz font yada ayrıntı bile olamazmış.. ben öyle okumuştum bi yerde renktaş..

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onlarda beyaz yasak diye biliyorum.. beyaz kraliyetin rengimiymiş neymiş ondan dolayı.. hatta formalarda beyaz font yada ayrıntı bile olamazmış.. ben öyle okumuştum bi yerde renktaş..
      Aynen öyle Barcelona da beyaz kullanmak yasak.

Yorum

• NA2BAL.jpg herhalde bu formanın olacağı yönünde hemen hemen herkes hem fikir sanırım ? Reklam kısmına takılmayın o ayrı bir konu.

İkinci olarakta
        kB72Lm.jpg bu kalıbından düz mavisi ya da düz bordosu kollardaki detay ona göre renklenecek olacağını tahmin ediyorum. Dediğim gibi tamamen tahmin..
        3. Forma olarak sizin bir fikriniz var mı ?

Trabzonda bir otelde formalar tanıtılıyor ama hala sızmaması çok ilginç değil mi ? Kimsede heyecan kalmadı herhalde ?
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          herhalde bu formanın olacağı yönünde hemen hemen herkes hem fikir sanırım ? Reklam kısmına takılmayın o ayrı bir konu.

İkinci olarakta
          bu kalıbından düz mavisi ya da düz bordosu kollardaki detay ona göre renklenecek olacağını tahmin ediyorum. Dediğim gibi tamamen tahmin..
          3. Forma olarak sizin bir fikriniz var mı ?

Trabzonda bir otelde formalar tanıtılıyor ama hala sızmaması çok ilginç değil mi ? Kimsede heyecan kalmadı herhalde ?
          yazilana göre 1 cubuklu, 1bordo birde beyaz forma olacakmis
          arka sayfalarda öyle yaziyor
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 21:27.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yazilana göre 1 cubuklu, 1bordo birde beyaz forma olacakmis
            arka sayfalarda öyle yaziyor
            Anladım Teşekkürler kataloğu incelediniz herhalde sizce beyaz forma olması muhtemel kalıp hangisi olur ?
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

Anladım Teşekkürler kataloğu incelediniz herhalde sizce beyaz forma olması muhtemel kalıp hangisi olur ?
              lansmani bekleyelim
              önceden bilmek pek saglikli olmuyor
              ben okadar merak etmiyorum

İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gelecek sezon formalarimiz kesinlikle bu sezonki formalarimizdan güzel olacak
              cok daha kötü olamazdi
              penbe felan secilse yada sari-larcivert anca
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 21:34.

Ünal Karaman

Yorum

• gelecek sezon formalarimiz kesinlikle bu sezonki formalarimizdan güzel olacak
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ayrıca şu Barcelona'nın beyaz olayını bilmiyordum burada öğrendim. Şike olayında çalınan haklarımızı alana kadar keşke bizde buna benzer siyah forma yapsak. Bu federasyon bu anlayışla artık ümidi kesmeye başladım. Adamın bütün konuşmaları var hala yok yapılmadı yansımadı muhabbeti çok rahatça dönüyor ve üzeri kapatılıyor. Sonuç alana kadar keşke hep bir siyah forma mız olsa ve sorulduğunda bu şekilde anlatılsa..
                  Dünya hali belli olmaz bir bakmışsınız 1 seneye rüzgar bizden yana esmeye başlamışsınız bir bakmışsınız yıllar yıllar sürmüş bu olay..

Yorum

• Peki lansman tarihi için bir bilgi var mı ? [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

Yorum

• Yorum

Peki lansman tarihi için bir bilgi var mı ? @selcuk
                        yok

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        en güzel forman
                        yaka beyaz
                        nike acik mavi, yildiz altin renk olmasini öneririm

nike in yandaki kalin cizgisini bordo renkte katabilirsin
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 21:42.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adrese teslim spariş yanlış görmüyorsam koyu lacivert gibi ama bence çok hoş

Yorum

• 17647.jpg

4324-1Z2F7J5R.jpg

Beyaz şort
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yok

en güzel forman
                              yaka beyaz
                              nike acik mavi, yildiz altin renk olmasini öneririm

nike in yandaki kalin cizgisini bordo renkte katabilirsin
                              Şimdi önerini yaptım ama bence bütünlüğü bozuyor

Yorum

• mavinin bütün tonları helaldir. hatta sadece mavinin koyu açık kombinasyonlarını kullanarak bir forma yapılması gerekir.geç bile kaldı.üçüncü renk seçeceklerine önce maviyi hakkıyla kullansınlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X