İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu formalarin birak Atletic Bilbao vs.. galatasaray formalarinin kalitesinde olduguna da inanmiyorum. Yarin herkes gorecek rezalet kumaslarla karsilasacak insanlar.
BJK, fb ve GS formalarini inceledim hepsi birbirinden efsane kumas kalitesine sahip.
Çubuklu ve beyazın kaliteleri de oldukça iyi olur..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaya taktiklari isimlerde bi acayip. Allah'im kurtar su Trabzonspor'umuzu bunlarin elinden
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar sızalı 3 gün, bilgisayar çizimleri yapılalı rahat 2 hafta oldu insanlar hala Çubukluda renk geçişi mi vardı diyor. Gözlerinizi bir kontrol ettirin.
Tanıtıma gelecek olursam başkanı iho olan bir kurumdan çok bir şey beklememek lazım. Özer formayı giydiğine göre çekim de yapılabilirdi. Hadi futbolcu yok, yüksek kalitede fotoğraf çekecek ekipman da mı kampa gitti? İş bilmiyoruz demiyorsunuz da bahane bahane üstüne.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
madem tasarımın böyle olacak o zaman neden dün o kadar gaz verdin yok fırtına öncesi sessizlik
başkan her konuda böyle. şimdi çıkar der ki 'ben akşam uyumadım temiz türk futbol paydaşları için , güzide anadolu kulüplerimiz için drabzonsporun formalarının görsellerini hazırladım. top yuvarlak biz değiliz o yüzden formadaki desenleri Top şeklinde değil de V şeklinde yaptık. ahlaklı adaletli türk futbolu için forma tasarımına binlerce lira para dögmeye gerek yok bu yüzden drabzonsporun parasını çöpe atmadık bizim için drabzonsporun her kuruşu önemli'Victory & Yisyiri Zenci / Cesc
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu formalarin birak Atletic Bilbao vs.. galatasaray formalarinin kalitesinde olduguna da inanmiyorum. Yarin herkes gorecek rezalet kumaslarla karsilasacak insanlar.
BJK, fb ve GS formalarini inceledim hepsi birbirinden efsane kumas kalitesine sahip.En son Gökhan Topsakal tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 15:01.
Yorum
-
Yahu yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum işte. Kardeşim bu nasıl vizyonsuzluktur, bu nasıl amatörlüktür? Bu taraftara yapılan nasıl bir saygısızlıktır, nasıl salak yerine koymaktır? Bir de çok bilmiş arkadaşlar gelip de tanıtsan suç, tanıtmasan suç demiyorlar mı? Neymiş futbolcular kamptan gelince çekim yapılırmış... Ya kardeşim bi çekin gidin artık ya. Düşün şu takımın yakasından. Yeter artık vallahi, insanı dinden imandan çıkarıyorsunuz. Siz gidin de kendi mahallenizin, semtinizin takımını yönetin. Gerçi onu bile beceremezsiniz ya...HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz ekin ekmeden meyve bekliyoruz. Elin oğlu bu işler için belli bir bütçe ayırıyor.
Kızdığınız lansman şekli mi? Forma tanıtımında kimse defile yapmadı. Çekim konusunda diğer kulüplerin bu konularla ilgili bütçesi ve bu işleri yürüten profesyonel reklam ajansları var. Fotoğraf ve video çekimini yapanlar reklam ajansları.
Peki siz Trabzonspor kulübünün reklam ajansı ile sözleşme yenilemediğini ve aylardır bir tasarım ajansıyla anlaşmadığını biliyor musunuz?
Tanıtımın sadece sosyal medya üzerinden olacağı belli idi. Beklediğimiz daha iyi ışık şartlarında çekilmiş fotoğraflardı, onu da gördük.
Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.
Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.
Tanıtımda kullanılan fotoğraflar Nike'tan geldi.
Peki Nike niye Galatasaray'a öyle bize böyle yaptı derseniz onu ben de bilmiyorum ama burada kulübü son dakikada bu işlere zorlayan Nike Türkiye suçludur derim.
Hep suçlu Nike oluyor abi. Çözüm basit başka bi firma ile anlaşılır.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatletten ziyade fanilaya kayıyor.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.
Ve ayrica benim elestirilerimi okursaniz, tanitimdan cok, formalari elestirdigimi görürsünüz.
Yani kisacasi formalar berbat. Yönetimin veya lansmanin durumu ile alakasi yok.
Formalar berbat.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum