Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tanıtım yayınını eşimin çalıştığı kuruluş yapacak. Az önce ses ve görüntü testleri yapıldı. "Sağda solda forma yok mu bir baksınlar" dedim. Hala haber bekliyorum

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tanıtım yayınını eşimin çalıştığı kuruluş yapacak. Az önce ses ve görüntü testleri yapıldı. "Sağda solda forma yok mu bir baksınlar" dedim. Hala haber bekliyorum

formaları gördüm diyenler var 3 üzerinden 2 diyorlar

Yorum

• Yerel gazetecilerden biri Trabzonskits'in yaptığı forma tasarımlarının yeni sezon formaları olmadığını söyledi
        "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• QNB Beyaz formamızı paylaştı https://twitter.com/QNBGroup/status/753495815168094208
          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• BU OLDUGUNA İNANAMIYORUM İNŞ FAKE ATMIŞTIR QNB

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yerel gazetecilerden biri Trabzonskits'in yaptığı forma tasarımlarının yeni sezon formaları olmadığını söyledi
              üzdü

Yorum

• İlk izlenimim yok.

Yorum

• Beyaz Formanın kesimi düzgün ise bir tane muhakkak alırım.

Bence sponsor ve amblem üzerinden inen şertiler güzel bir hava katmış.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• yaka ve kol uclari da bordo veya mavi olsa tadindan yenmezdi ama... ben yine fena bulmadim

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz Formanın kesimi düzgün ise bir tane muhakkak alırım.

Bence sponsor ve amblem üzerinden inen şertiler güzel bir hava katmış.

gerçek qnb paylaştı

Yorum

• gerçek forma paylaşsaymışlar almışlar ingiltere foırmasını yapıştırmışar üstüne

Yorum

• Düz beyaz tshirt üzerine ufak rötuşlar
                          MCMLXVII

Yorum

• fena degil beyaz forma. ama biraz daha detay katilabilirdi.

Herkesin eli mahkum, formalar alinacak... güzel olsun olmasin...

Yorum

• Siyah nike işareti falan çok kötü olmuş yaka ve kolların sıradan olması da. Bu forma katalog mu?

Yorum

• Paylaşılan forma görüntüsü photoshop. Nike logosunun siyah olması düz beyaz formaya yapılan bordo mavi baskı olduğunu gösteriyor. Düz beyaz giymektense içinde bordo mavi forma olması daha makul. Diğer modelleri görelim bakalım.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X