Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bencede bir şeklimiz olsun nasıl arsenalın monaconun var bizimde olsun
    Model aramanıza gerek yok ben sana güveniyorum güzel bi aston villa yaparsın sen

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Model aramanıza gerek yok ben sana güveniyorum güzel bi aston villa yaparsın sen

Özel bir şekil düşündümde hepsini kapmışlar

Yorum

• Parçalı forma giymedik bayadır seneye olsa bari.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bombayı atıp kaçasım geldi...
          En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 05.04.2016, 00:30.

Yorum

• HIZLICA Bİ YAPTIM

Yorum

• [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] emeğinize sağlık gerçekten çok güzel çalışmalar.
              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bombayı atıp kaçasım geldi...
                Olay budur, her zaman diyorum birinci formamiz her zaman aston villa tarzi olmasi lazim, ikinci formamiz mavi ve 3. formamiz her sene ozel bir renk olabilir.

Yorum

Bombayı atıp kaçasım geldi...
                  Bu formayı iho ile hurma bile beğenmişti usta da eminim görürse tutar bunu

Yorum

• Sızsın formalar bitsin kavgalar

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sızsın formalar bitsin kavgalar
                      sizdiktan sonra asil kavgalar basliyor
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Formalar sızdırılacaksa bile umarım düzgün bir çekim ile yapılan fotoğraflar sızdırılır.
                        Geçen seneki çubukluyu Özer'in üzerinde sızdırıldığında kıyamet kopmuştu.Öyle yorumlar yapılmıştı ki okuyan en kötü formamız diye düşünürdü.Ama formalar sonradan çok beğenildiydi.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• beyaz forma olmasın mümkünse
                          ben hayatımda barcanın beyaz forma giydiğini hatırlamıyorum
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyaz forma olmasın mümkünse
                            ben hayatımda barcanın beyaz forma giydiğini hatırlamıyorum
                            sadece beyaz şort olsun ...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Önceki yönetim beni bu yüzden dolayı Trabzona davet etmişti güzel görüşmeler gerçekleşmişti başkanımızla ve genel menajerimizle. Tasarımlarımı filan göstermiştim iyi adımlar atılacaktı ki yönetim değişti. Yeni yönetime ulaşmaya çalıştım ama malesef pek umurlarında değiliz.

Eline emeğine sağlık ikisi de mükemmel bunları beğenmedim diyebilecek taraftar olduğunu zannetmiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X