Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O resim doğruysa anlaşılan o ki bu sezon nike farklı bir tasarıma gitmeye lüzum görmemiş. İnce çubukluyu dikip gönderecekler işte. Şortlar ve konçlar da 6 yıldır giydiklerimizin aynısı olacaktır. Bu sezon da nike fecaatine katlanılacak mecburen. Bordo ve turkuaz şort-konç kombinasyon aynen devam. Kulüpte bir yenilik veya değişim arayışı yok. Ne de olsa taraftar her sezon aynı çizgileri görmeye alışmış. Forma konusunda yeni yönetimden umutluyduk ama büyük bir ihtimalle parasızlık sebebiyle bu sezon yeni marka ve nike ile yeni tasarım işine girilmedi. geçen sezonlardan kalan artıkları kulübe iteleyecekler gibime geliyor. Aksi halde geçen sezon parasını alamayan nike ne diye bu sezon da kulübe forma yapsın sorusu geliyor akla. Ya da başka dolaplar dönüyor.

Hala nike a laf atıyorlar arkadaş

Yorum

• Ben senelerdir bu tek renk Konclara takmisim, bu senede degismeyeck sanirim onun icin sormak istiyorum. Yeni Formalarin altina maclarda kendi üretecegimz veya TSclubtan Mavi-Bordo veya Bordo-Mavi 2 renkli Konclar giymek yasakmi? Yani Nike itiraz edebilirmi?

Yorum

• nike ile alıp veremediğiniz ne anlamadım.güzel bir planlamayla kaliteli forma üretebilirler gayet.

tanıtım konusunda ise 2012 de gayet güzel tanıtmıştık bence.burcu esmersoy sunuculuk yapmıştı.

Yorum

• Nevzat Aydin'in sectigi formalari bir sonraki sene giyeceyiz degilmi? Cunku yeni sezonun formalarini zaten IHO yoneticileri secmisti, sadece formalarin bir tanesini Usta deyistirebilmisti. Yanlissam duzelt

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadasim ortada gizem falan yok ki. Nevzat Aydin'in sectigi formalari giyicez iste.
          1 aya kalmaz zaten aciklanir.

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nevzat Aydin'in sectigi formalari bir sonraki sene giyeceyiz degilmi? Cunku yeni sezonun formalarini zaten IHO yoneticileri secmisti, sadece formalarin bir tanesini Usta deyistirebilmisti. Yanlissam duzelt
            Yalnisim varsa sen beni düzelt
            Bende bu senenin formalarini Nevzat bey secti diye biliyorum.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalnisim varsa sen beni düzelt
              Bende bu senenin formalarini Nevzat bey secti diye biliyorum.

Bu Sezon ki formalar adidas olacakdı iho döneminde adidas ile anlasımısdı anlasma bitti yeni yönetim geldi zorla nike a forma yaptırdılar yani seçimler Nevzat Aydının

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Sezon ki formalar adidas olacakdı iho döneminde adidas ile anlasımısdı anlasma bitti yeni yönetim geldi zorla nike a forma yaptırdılar yani seçimler Nevzat Aydının
                Sagol bilgilendirmen icin Demek ki Nevzat beyin twitterda bahsettigi sezon bu sezon.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

Benim bildiğim Muharrem Usta adidas ile anlaşmak istemişti ama onlar görüşmeye bile gelmemişti. Nike ile de zar zor anlaşmışlardı borcumuz falan vardı galiba. Başkan bi programda söylemişti bunu yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim bildiğim Muharrem Usta adidas ile anlaşmak istemişti ama onlar görüşmeye bile gelmemişti. Nike ile de zar zor anlaşmışlardı borcumuz falan vardı galiba. Başkan bi programda söylemişti bunu yanlış hatırlamıyorsam.

Adidas formaları hazırladı hatta bize yolladı ama yeni yönetim e geçince iptal oldu

Yorum

• 2016 - 2017 sezonu formaları Ts Clup mağazaları ve resmi Ts Clup sitesinden Temmuz ayında 119 TL'den satışa sunulacak

Yorum

2016 - 2017 sezonu formaları Ts Clup mağazaları ve resmi Ts Clup sitesinden Temmuz ayında 119 TL'den satışa sunulacak
                        Temmuz ayına kadar ne yapacaklar ?
                        Her sene geç çıkıyor formalar.

Yorum

• Nike 3 yıl arayla aynı formayı yeni diye iteliyor, takımın yöneticileri de bunu yeni diye kabul ediyor ve nike hayranı bazı taraftarlar da bu formalar yeni diye sevinip nike'yi yere göğe sığdıramıyor. Göz var nizam var. Bu aymazlığı anlayabilen varsa beri gelsin. Görünen o ki bu sene de aynı oyun oynanacak ve geçen sezon ki ince çubuklu yeni diye yutturulacak ve takımın yöneticisi bunu yeni sezon forması diye lanse edecek, nike hayranı taraftarlar da "yeni sezon formamız çok bomba" diye sevinecekler. İşin özetinin özeti bu.

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 31.05.2016, 21:37.

Yorum

• Umarım seneye farklı bir marka ile anlaşırız. Gönlümde Under Armour var ürünleri ve kumaşları çok kaliteli ayrıca Darüşşafaka ile Tr pazarına girdiler bence olabilir. Ligde tek UA giyen takım oluruz işte ne güzel farklılık iyidir
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umarım seneye farklı bir marka ile anlaşırız. Gönlümde Under Armour var ürünleri ve kumaşları çok kaliteli ayrıca Darüşşafaka ile Tr pazarına girdiler bence olabilir. Ligde tek UA giyen takım oluruz işte ne güzel farklılık iyidir
                              Seneye de kesinlikle nike giyecegiz bu garanti
                              Ama planlama erkenden basladigi icin daha guzel modeller yikama talimatlari yerine bir sevdadir trabzon bize her yer trabzon tarzi bize ozgu yazilar gorebiliriz col buyuk ihtimalle seneyeki modellerde bellidir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X