Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=the_storm_boy;1920415872]Renkleri tam ayarlayamıyorsun. Formanın yaka ve arka kısmı mavi olacak çünkü bordo forma zaten var.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QU

bu kalıpta yaka koyu tarafı alıyor kontrol ettim de yapılan takımları

bu arada renk konusunda ben renk körüyüm

Yorum

• [QUOTE=trabzonsporkits;1920415873]
      İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Renkleri tam ayarlayamıyorsun. Formanın yaka ve arka kısmı mavi olacak çünkü bordo forma zaten var.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QU

bu kalıpta yaka koyu tarafı alıyor kontrol ettim de yapılan takımları

bu arada renk konusunda ben renk körüyüm
      BU KALIPTA AKHİSAR FORMASI SİYAH YAKALI DEĞİL AMA TEZİNİ ÇÜRÜTEYİM

Yorum

• images.jpg
        Forma bu agalar
        şαмριуσηℓυк ναя υƒυктα кαяα∂єηιz ∂αℓgα ∂αℓgα уαηıη∂αуız єννєℓ αℓℓαн кıяк вιя кєяє мααşαℓℓαн...

Yorum

• Milli maç devre arasındaki oyunu harekete geçir reklamı çok güzeldi. Nike kurumsallaşmanın son noktaya geldiği şirketlerden bir tanesi. Eğer doğru ilişkiler geliştirilirse bu kurumsallaşmadan Trabzonsporun da faydalanacağını düşünüyorum. Başkanında dediği gibi bazı büyük firmalar Trabzonsporla görüşmek bile istemiyor hal böyleyken satış pazarlama reklam konularında doğru adımlar atarak nike ile ilişkileri geliştirebilir ve özel ürünler elde edebiliriz.
          Yine nike ın yaptığı forma iç yaka kısmında bir sevdadır Trabzonspor yazarken bugün geldiğimiz noktada yine standart yıkama kullanım koşullarının olduğu etiket var. Siz ne kadar doğru ilişkiler kurarsanız o doğrultuda ürünler elde edersiniz.

Şu bakış açısından kurtulmak lazım biz Trabzonsporuz bize yapacaksınız zaten ulan al sana 2 lira harikalar yarat bize. Yani böyle bi anlayış yok varsa da Barcelona gibi takımlar için geçerlidir ancak.

Doğru hamleler + doğru ilişkiler = kaliteli ürünler + kurumsal yarar +taraftar ilgisi
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Milli maç devre arasındaki oyunu harekete geçir reklamı çok güzeldi. Nike kurumsallaşmanın son noktaya geldiği şirketlerden bir tanesi. Eğer doğru ilişkiler geliştirilirse bu kurumsallaşmadan Trabzonsporun da faydalanacağını düşünüyorum. Başkanında dediği gibi bazı büyük firmalar Trabzonsporla görüşmek bile istemiyor hal böyleyken satış pazarlama reklam konularında doğru adımlar atarak nike ile ilişkileri geliştirebilir ve özel ürünler elde edebiliriz.
            Yine nike ın yaptığı forma iç yaka kısmında bir sevdadır Trabzonspor yazarken bugün geldiğimiz noktada yine standart yıkama kullanım koşullarının olduğu etiket var. Siz ne kadar doğru ilişkiler kurarsanız o doğrultuda ürünler elde edersiniz.

Şu bakış açısından kurtulmak lazım biz Trabzonsporuz bize yapacaksınız zaten ulan al sana 2 lira harikalar yarat bize. Yani böyle bi anlayış yok varsa da Barcelona gibi takımlar için geçerlidir ancak.

Doğru hamleler + doğru ilişkiler = kaliteli ürünler + kurumsal yarar +taraftar ilgisi
            Kesinlikle doğru.

Yorum

• Kırmızı - Siyah "Milli" takım mı olur?

Olmamış.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kırmızı - Siyah "Milli" takım mı olur?

Olmamış.
                Bence olmuş
                farklılık iyidir

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence olmuş
                  farklılık iyidir
                  Aynen. Birde formalarımızı kalitesiz dandik fotolarla sızdırmaya çalışmayın lütfen. En azından bize gönderin adam gibi çizip paylaşalım.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence olmuş
                    farklılık iyidir
                    İmza.

Cesur olacaksın.

Yorum

• Formalar güzel ama milli takımı temsil etmiyor bence. İzlerken Türk Milli Takımı diyemiyorum ben. Cesaret adı altında Trabzonspor'a bordo mavi yerine bordo yeşil forma yapılması gibi bir şey bence. Siyah ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı acaba, nereden çıktı diye?
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Ders çıkarılması lazım yüreğimize işledi bu reklam

Yorum

• Milli forma deniyor ama sahada Arnavutluk varmış gibi bir hava var. Avusturya veya. Polonya formalari çok sade ve hoş renk tonu da çok güzeldi. Ama işte illa file geçirecekmişiz üzerimize.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar güzel ama milli takımı temsil etmiyor bence. İzlerken Türk Milli Takımı diyemiyorum ben. Cesaret adı altında Trabzonspor'a bordo mavi yerine bordo yeşil forma yapılması gibi bir şey bence. Siyah ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldı mı acaba, nereden çıktı diye?
                            Kirmizi sehit kani ile sulanmis bayragimiz siyah ise yas diyebiliriz son zamanlarda da malesef cok sehit verdik denk geldi diyelim bence cok abartiyoruz bu kirmizi siyah olayini arnavutluk filan hani protesto icin biz de siyah forma istiyoruz ama turkiye giyince laf ediyoruz turkuaz forma bile bukadar abartilmadi o zaman turk milli takimi gibi hissediyormuydunuz
                            En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 00:25.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kirmizi sehit kani ile sulanmis bayragimiz siyah ise yas diyebiliriz son zamanlarda da malesef cok sehit verdik denk geldi diyelim bencw cok abartiyoruz bu kirmizi siyah olayini arnavutluk filan hani protesto icin biz de siyah forma istiyoruz ama turkie giyince laf ediyoruz turkuaz forma bile bukadar abartilmadi
                              Turkuaz daha önce de kullanıldı. Ayrıca ikinci forma olduğu için göze de batmıyor. Bugün her hangi bir takım asıl formasının yanında ister mor ister pembe ikinci formasını yapabilir ama gidipte ana formaya farklı bir renk konması benim garibime gidiyor. Bizim istediğimiz siyah forma da zaten ikinci forma olarak vs. He böyle bir mantıklı açıklama bile yapılmadı diye biliyorum, yapılsa biraz daha anlayışlı olabilirdim.

Bizden başka kaç tane ülke ana formaya ülkesini temsil eden renklerin dışında renk koymuş merak ediyorum. Varsa da abes buluyorum açıkçası.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Milli formalar baya iyi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X