Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma sponsporu Samsung mu olacak? Arka sayfalarda ki paylasimda hep bunu gördüm de...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Milli takım forması gayet güzel, yenilikçi ve şık olmuş.

abi
      sende gecmisde hep markalasmadan, kendine özgü, bir bakisda tanimlanabilir cizgilerden bahsetmisdin

tff nin tasarim direktörü olsan serit üzerinde ay yildiz barindiran markalasmis, bizlen özdeslesmis cizgilerlen bir tasarimmi yoksa bu yenilikci tasarimimi secerdin

objektif bakis acisindan
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Benim bildiğim renklerimiz kırmızı beyaz, kırmızı siyah nerden çıktı?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2042-3K0W2F3I.jpg
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• parçalı daha çok yakışıyor trazonspor'a. çubuklulara çok ısınamadım. kol ve bedenin farklı olduğu tasarımlar veya tümüyle yenilikçi tasarımlara açığım. hiç değişmeyen özgün bir formamız yok zaten.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi
              sende gecmisde hep markalasmadan, kendine özgü, bir bakisda tanimlanabilir cizgilerden bahsetmisdin

tff nin tasarim direktörü olsan serit üzerinde ay yildiz barindiran markalasmis, bizlen özdeslesmis cizgilerlen bir tasarimmi yoksa bu yenilikci tasarimimi secerdin

objektif bakis acisindan
              TFF'nin bu konularda söyleyeceği çok şey yok ( iyi ki de yok ) Olayı şekillendiren ve yöneten Nike diye düşünüyorum.
              Milli takım gibi klasik bir formanın etkisini artırmak için arada bu tür yenilikler yapmakta bir behis yok.
              Forma satışı, reklam, farkındalık, yenilik için iyi bir tercih olmuş. Klasik formanın dışında bu formayı -takımın başarısı da önemli- satın almak isteyenler gün geçtikçe çoğalacaktır.
              Diğer milli takımlardaki renk ısrarları küçük detaylar formaları farklılaştırıyor. Ben toplamda projeyi başarılı buldum.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TFF'nin bu konularda söyleyeceği çok şey yok ( iyi ki de yok ) Olayı şekillendiren ve yöneten Nike diye düşünüyorum.
                Milli takım gibi klasik bir formanın etkisini artırmak için arada bu tür yenilikler yapmakta bir behis yok.
                Forma satışı, reklam, farkındalık, yenilik için iyi bir tercih olmuş. Klasik formanın dışında bu formayı -takımın başarısı da önemli- satın almak isteyenler gün geçtikçe çoğalacaktır.
                Diğer milli takımlardaki renk ısrarları küçük detaylar formaları farklılaştırıyor. Ben toplamda projeyi başarılı buldum.
                Bende kesinlikle katılıyorum. Yani böyle şeylere bizim renkler kırmızı beyaz, siyah ne alaka diye yaklaşmamak gerek diye düşünüyorum. O zaman turkuaz da bayrağımızda yok o da olmasın. Bir forma sadece kırmızı bir forma sade beyaz olsun. Zaten milli takım ürünü alma konusunda özel bir seviyede değiliz bu tarz hareketlilikler fayda getirir diye düşünüyorum.

Ayrıca Nike ın turnuva için hazırladığı formaları bütün detaylarıyla çok beğendim.Bazı arkadaşlar bütün takımlara aynı formalar yapılmış demişler,onlarda bakış açısı olarak kendince haklılar ancak önceden de bahsettiğim gibi Nike kurumsallaşma işini çok iyi yapabilmiş bir firma. Avrupa şampiyonası,dünya kupası gibi turnuvalar isim özelinde sponsor alamıyor yani basketboldaki gibi THY Euroleague olmuyor.

Bu yüzden benim düşüncem firma olarak turnuvaya damga vurmak adına böyle bir yol izlenmiş olabilir. Hangi maçı açarsanız açın aynı tasarım mantığını taşıyan ülkelerin renkleri özelinde formalar göreceksiniz. Bu peki neyi ifade ediyor. ?
                Nike bu turnuvanın sponsporu, nike bu kulvara hakim, nike bu turnuvada dominant. Bu da bir pazarlama stratejisi tabiki.
                Örneğin daha küçük çapta birşeyler anlatacak olursam, nike yeni bir krampon çıkartıyor, şampiyonlar ligi maçı açıyorsunuz takım farketmeksizin sahanın %70-80 inde misal turuncu krampon oluyor. Bu bir reklam ve pazarlama stratejisidir. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama bence oldukça akıllıca bir hamle.

Birde şu formalara turizm kataloğu gibi yaklaşmasını pek benimseyebilmiş değilim. Değişen ve gelişen kumaş-dikim teknolojileri, değişen tasarım hareketleri bunların renklerle en iyi harmanlandığı bir alan forma yapımı ben açıkçası böyle düşünüyorum.
                En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 17:25.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Turkuaz'ın formalara alınması çok doğru ve yerinde bir adımdır. Hangi ülkenin kendi ismini taşıyan bir rengi var ki? Bu bizim için büyük nimet anacak sorun tasarım değil sorun siyah. Karanlık bizden uzak olmalı: "kırmızı-beyaz".

Almanya formasını tarifleyemeyecek var mı aranızda? Hafızalara kazınan o formayı. İtalya? Hollanda?

Hangisi Türk Milli takımı formasına daha çok benziyor?

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ahmet Çakar deyimiyle Eskişehirspor..

Yorum

• Trabzonspor Göğüs reklamı için yaklaşık 3 Milyon Dolar'a bir dünya deviyle anlaştı. İmzalar 10 gün içerisinde atılacak. (Hasan Tüncel)

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor Göğüs reklamı için yaklaşık 3 Milyon Dolar'a bir dünya deviyle anlaştı. İmzalar 10 gün içerisinde atılacak. (Hasan Tüncel)
                        Allah Allah ayrı ayrı mı verecekler sponsorlukları? Hasan Tüncel genelde doğru yazıyordu değil mi?
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaşın yazdığı tweetin haberinide yapmış 61saat.
                          SPONSOR MÜJDESİ VERDİ
                          Sözlerini sürdüren Usta "Göğüs reklamı için bir dünya deviyle 10 gün içinde imza atmış olacağız. Ortalama 3 Milyon Dolar'a gelecek bir anlaşma olacak" diyerek reklam müjdesini verdi.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 3milyon + stad parası kol felan dersek eğer iyi olur

Yorum

• Hepsini aynı firmaya vereydik iyiydi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Göğüs reklamı Samsung olacak bence, Samsung neden trabzona sponsor oluyor hala mantıklı bi sebep bulamıyorum ama başka seçenek de yok gibi. Thy falan sanmıyorum. zaten gündemde başka dünya devi de yok.

Samsung yine alakasını çözemediğim şekilde Leyton Orient'e sponsor olmuş, başka da sponsor olduğu takım yok herhalde.

Ama Samsung hem marka değeri, hem logo olarak çok güzel olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X