Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formaları merakla bekliyoruz.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lacivert forma olasılığı var
      Lacivert olasılığının yanına mor olasılığını da ekliyorum

Benzer bir renk bekliyorum
      En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 20:57.

Yorum

• Heyecanlandım
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Mor en sevdiğim renk içinde mor renk olan bir forma beni memnun eder

Para kalmayacak cepte bu gidişle...

Yorum

• sosyal medyada herkes çok güzel lan oha lan diyor ama forma yok ortada

Şu bir önceki sayfada gösterilen Mor tondaki şampiyonlar ligi esintili forma mükemmel inşallah odur

Yorum

• İlk olarak BURGUNDYandBLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mükemmel ötesi..

Şahsen benim için şu ana kadar gördüğüm en güzel beyaz forma..

Aşık oldum resmen..
              En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 21:25.
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Her şeyden önce inşallah tedarik sıkıntısı olmaz.

forma alalım diyoruz beden yok.

sıfır politika.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her şeyden önce inşallah tedarik sıkıntısı olmaz.

forma alalım diyoruz beden yok.

sıfır politika.
                  Tsclubin ciddi yapilanmaya ihtiyaci var. Sampiyonluk gunu hicbir yerde forma kalmadi. Kardesim 6 aydir belli, ne is yapiyorsunuz. Ceksenize tum siparisleri. Su sene elinde urun kalma ihtimali var miydi yani.
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tsclubin ciddi yapilanmaya ihtiyaci var. Sampiyonluk gunu hicbir yerde forma kalmadi. Kardesim 6 aydir belli, ne is yapiyorsunuz. Ceksenize tum siparisleri. Su sene elinde urun kalma ihtimali var miydi yani.
                    Çıkan ürünleri görünce kesinlikle bi zihniyet yapılanması olması gerektiğini bende düşünüyorum.

şu sene de bu hata yapılmaz. Binlerce forma satılma imkanını kaçırdılar.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Forma alacağım forma bedenleri gelene kadar hevesim kaçacak biliyorum. Hayırlısı

Yorum

• Şu yukarıda ki beyaz forma inanılmaz hiç sevmem beyaz formaları ama bu acayip birşey olmuş

Yorum

• Bugün Tsclub'a gittim. Ürünler skandal. Hani bir aile firmasında çalışsam, al sana para şunları fason bir yerde yaptır deseler ve bu ürünleri versem tazminatsız kovulurum.

Yorum

• çok çok iyii...

kardeş, kusura bakma bilmediğimden soruyorum, bu şampiyonluk forması mı?

İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mükemmel ötesi..

Şahsen benim için şu ana kadar gördüğüm en güzel beyaz forma..

Aşık oldum resmen..

Yorum

• Ulaş Özdemir

Şampiyonluk Forması bu akşam kutlamalarda sahne alıyor. Ardından TS Club internet üzerinden satışa çıkıyor. Muhtemelen Salı günü de bütün mağazalarda

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulaş Özdemir
                                Şampiyonluk Forması bu akşam kutlamalarda sahne alıyor. Ardından TS Club internet üzerinden satışa çıkıyor. Muhtemelen Salı günü de bütün mağazalarda
                                Fiyat tahminen 1.000 - 3.000 TL arasında olacak bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X