formaları merakla bekliyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacivert forma olasılığı var
Benzer bir renk bekliyorumEn son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 20:57.
Yorum
-
İlk olarak BURGUNDYandBLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şahsen benim için şu ana kadar gördüğüm en güzel beyaz forma..
Aşık oldum resmen..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 13.05.2022, 21:25.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyden önce inşallah tedarik sıkıntısı olmaz.
forma alalım diyoruz beden yok.
sıfır politika.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsclubin ciddi yapilanmaya ihtiyaci var. Sampiyonluk gunu hicbir yerde forma kalmadi. Kardesim 6 aydir belli, ne is yapiyorsunuz. Ceksenize tum siparisleri. Su sene elinde urun kalma ihtimali var miydi yani.
şu sene de bu hata yapılmaz. Binlerce forma satılma imkanını kaçırdılar.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
çok çok iyii...
kardeş, kusura bakma bilmediğimden soruyorum, bu şampiyonluk forması mı?
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMükemmel ötesi..
Şahsen benim için şu ana kadar gördüğüm en güzel beyaz forma..
Aşık oldum resmen..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlaş Özdemir
Şampiyonluk Forması bu akşam kutlamalarda sahne alıyor. Ardından TS Club internet üzerinden satışa çıkıyor. Muhtemelen Salı günü de bütün mağazalarda
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum