Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adidas mı Nike mı?

Ali Fuat abi biraz açıklık getirsen iyi olur.

Ben Nike ile yola devam edileceğini anlıyorum yazdıklarından.

Yorum

• Afs abi'nin dediklerinden, Nike ile devam diye anladım ben ama siz nereden çıkardınız adidas ile anlaşıldığını?
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Macin ilk yarisinda Abalo'yu yakin cekim gösterdiklerinde forma üstüne yapistirilmis armanin yarisinin kopuk oldugunu gördükten sonra gercekten Adidas dogru bir secim miydi diye düsünüyorum...Tabi yönetim(?) isterse armayi diktirebilir...tabi isterse(!)...
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Macin ilk yarisinda Abalo'yu yakin cekim gösterdiklerinde forma üstüne yapistirilmis armanin yarisinin kopuk oldugunu gördükten sonra gercekten Adidas dogru bir secim miydi diye düsünüyorum...Tabi yönetim(?) isterse armayi diktirebilir...tabi isterse(!)...

O Yönetimlerinin suçu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Macin ilk yarisinda Abalo'yu yakin cekim gösterdiklerinde forma üstüne yapistirilmis armanin yarisinin kopuk oldugunu gördükten sonra gercekten Adidas dogru bir secim miydi diye düsünüyorum...Tabi yönetim(?) isterse armayi diktirebilir...tabi isterse(!)...
            Lextra logo dikilmez diye biliyorum. Sivassporun logosuda lextraydı.

Yorum

• Almayacağım almayacağım dedim ama an itibariyle siparişimi verdim. Nasıl bir sevdadır bu

Yorum

• Bugun yeni haberler varmı

Yorum

• İHO ya yakın olan ali çil ve hasan tüncel adlı trabzon yerel basından iki arkadaş adidasla anlaşma imzalandığını ön protokol anlamında yazmışlardı ama daha sonra bir haber gelmedi .

Yorum

• Güzel bir bordo ağırlıklı çubuklu bordo ve beyaz iki şortla kombinasyonu, mavi ve güzel bir tasarımla bordo ve mavi şortla kombinasyonu, turuncu düz ve şık bir alternatif forma. Çok güzel bir kombinasyon olur bence
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Keske bizden sonra eski formalar alt takımlara gitmese onlarada ayrı formalar yapılsa yada güncel formaları kullansalar ne güzel olur

Yorum

• Bugün Kartal TS Clupa'a uğradım. Nike bu sezonun antreman kitlerini sorduğumda , Nike'ın sadece ellerinde olan formalarını satacaklarını önümüzdeki sezon Adidas'a geçtiğimizi hatta çizimler yapılmaya başlandığını söyledi. Velasıl Adidas hayırlı olsun...

Yorum

• Adidas ın elit kategorisinin forma setlerinin birarada olduğu bir site adresi varmı acaba'

Yorum

• Corinthians cheap soccer jerseys

6586585685.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X