Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 50.yıla hiç yakışmayan bir çubuklu formamız var net bir şekilde.
    gerçi bu kombinasyonla çubuklumu düz bordo mu olduğu bile anlaşılmıyor.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kumaşın ne kadar dandik olduğunu, tuttuğu su miktarından ve değiştirdiği renkten anlayabiliriz sanırım.

Eskiden olurdu öyle. Yağıştan üzerinde göletler oluşmuş sahalarda, muşamba gibi formalar giyerdik amatör kümede. O göletlerden birine bir düşersen eğer, maçı ekstradan 3+4 kilo fazlayla tamamlardın. O forma suyu emer, lök lök sallanırdı.
      Ben de 2 yıldır bunu anlatmaya çalışıyorum, geçen seneki çubuklunun da kumaşı berbattı ama en azından su tutuşu bundan iyiydi... ayrıca hiç konyasporun formsında öyle bir şey gördük mü dün akşam... o kadar maç izliyoruz tv'de ben nike'ın artık hiç bir takımda böyle kumaş kullandığını görmedim son yılllarda

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sezon ki çubuklumuz 2007/2008'deki puma'yla son sezonumuzdaki çubukluyla aynı forma. İkisi de muşamba kumaş. Ben ikisi arasında herhangi bir fark göremedim.

[ATTACH]14117[/ATTACH]
        bu formada bazı ayrıntılar ile güzel gözüküyordu . bu sezonki gibi şort ve konçlar düz bordo değildi. formanın arkası da aynı şekilde yine.
        şortlarda mavi bir çizgi var , formanın arkasında da mavi bir detay vardı diye hatırlıyorum .

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de 2 yıldır bunu anlatmaya çalışıyorum, geçen seneki çubuklunun da kumaşı berbattı ama en azından su tutuşu bundan iyiydi... ayrıca hiç konyasporun formsında öyle bir şey gördük mü dün akşam... o kadar maç izliyoruz tv'de ben nike'ın artık hiç bir takımda böyle kumaş kullandığını görmedim son yılllarda
          bence kumaşla çok bir ilgisi yok ,daha önceki senelerde de aynı durumlar oluşuyordu . bu mevsimde oynanan maçlarda bordo ağırlıklı renkler aşırı sırıtıyor ıslak olmanın etkisiyle. beyaz formada bu durum bordadaki kadar belli olmaz. tabi kalitesiz bizim forma onda hem fikirim ama bu sıcak ve nemde en kaliteliyi de giysen yine aynı gözükür.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu konunun bir de şöyle bir dezavantajı var Cengiz abi; futbolcuyu çok rahatsız eder. Hatta ve hatta maçtan kopartacak derecede konsantrasyonunu etkiler. Bir adım ötesinde küçük çaplı sakatlıklara yol açar. İçine atlet ve benzeri yardımcı ürünleri giymeyi sevmeyen oyuncularda kalitesiz kumaş, sürtünmeyle birlikte bilhassa göğüs ucunda ciddi tahriş yaratır. Bu tahriş dış kanamaya da sebep olur zaman zaman. Dayanılmaz bir acı verir. Futbolcuyu maçtan kopartır.

Islaklığın, üstünde yapış yapış, eline koluna dolanan formanın iğrenç hissiyatını saymıyorum bile... Kulübün bu duruma el atması gerek.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Formanın kesimi berbat. Durica, Kucka gibi fizikli adamların üstünde bile dökülüyor forma. Burak'ın üzerindeki çuval gibi duruyordu bana göre. Su gibi olması da ayrı bir rezillik.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Çubuklu forma günümüz modasına uygun değil.Oyuncuların giydiği formaları terziler halledebilir,ama 170 tl para veren taraftar ne yapar bilemem.

Bu görseli Ts Club twitter hesabından aldım ve alttaki parçalı forma fotoğrafı buradan alınma.Yanlış hatırlamıyorsam burada bir arkadaş tahmin olarak koymuştu buraya.Ts Club konusunda devrim olacak dendi ama Hacıosmanoğlu döneminden farkı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Beyaz formada Ts Club sitesine böyle hazırlanmış

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Formalar kesim olarak da kalite olarak da çok kötü. Geçen seneler neyse de bilmiyorum Nike bu sene tümden saçmaladı. Parçalıyı merak ediyorum ne hale gelecek. Çubuklu evlerden ırak.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Forma oyuncuların üzerinde çuval gibi duruyor sanki, çok bol.

Yorum

• Bir günlük PS tecrübem ile Rosario Central takımının formasını bize uyarladım.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Keşke kendimiz gizli markalar altında kendi formamızı kendi kahvecimizi yada fastfood dükkanlarımızı açsak

Yorum

• Forma güzelde neden bu kadar bol anlamadım[emoji15]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bu nike ile anlaşan veya nike'tan forma alan anadolu kulüplerinin da aklına tüküreyim.Hadi biz enayiyiz,size ne oluyor kardeşim.kayserispor'un beyaz formasına baktım, kasımpaşa ve bizim gibi kuluplere verilen formanın arması değiştirilmiş atletten hallice versiyonu bu.ağabeyim 1993-94 sezonu öncesi kollu atletlerimize , pastel boya ile adidasın meşhur 3 çizgisini çekerek sağ omuz başına ve sol alt tarafa forma yapıp evde giymiştik Vallahi bizim o formalar bu beyaz ucube formalardan daha güzeldi.Macron, NB,UArmour , Umbro gibi markalara neden yönelmeyiz hala aklım almıyor !

Yorum

• abiler bu klasik eski formaların satışı yok mu ya, burak'ın tanıtım videosunun başında giydiğini demeye çalışıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X