Emre Aksoy çubuklu forma olacak demiş.İnşallah yukarıdaki çubuklu olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmre Aksoy çubuklu forma olacak demiş.İnşallah yukarıdaki çubuklu olur.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormalde yapmayacakmış nike ama çok ısrar etmişler..ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
-
Amerika'nın yeni fontları
Fontun adı da çok anlamlı. 90. dakikaEn son a f s tarafından düzenlendi; 04.03.2016, 10:45.
Yorum
-
Adidas olsaydı üç çizgi kol altlarında olacaktı.
Bordo forma yerine anlam veremediğim siyah forma seçilmişti.
Bordoyu en güzel ortaya çıkaran renk mavi ve beyaz.
Yorum
-
erreanın formalarını ben de çok beğendim özellikle siyahı.siyah renk bordo mavi renkleri kapatıyor gibi gözükse de bir bütün olarak bakıldığında yakıştığını düşünüyorum
bunu en çok kullanan takım kuşkusuz lyon http://www.sbnation.com/soccer/2014/...-kit-2014-2015 linkteki siyah bordo mavi formaları gayet şık
beyaza ben dahil bir çok kişinin soğuk bakma ya da sıkılma nedeni muhtemelen son senelerde çıkan düpedüz kombinasyonsuz formalar,içindeki futbolcular,başarısız sonuçlar vs
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas olsaydı üç çizgi kol altlarında olacaktı.
Bordo forma yerine anlam veremediğim siyah forma seçilmişti.
Bordoyu en güzel ortaya çıkaran renk mavi ve beyaz.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Nevzat Aydın â€@zagortenay76 3 dk.3 dakika önce
Trabzonspor 16-17 sezonunda Nike ile çalışacaktır. Formalar ise kısıtlı süre içerisinde tarafımızdan seçilmiştir. Merak etmeyin, yakışacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum