Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a özel tasarımlar, yeni çizgiler, yeni renk. Benim tercihim onlar mı olurdu? Kesinlikle hayır.
Detayları ( renkleri, modelleri ) biliyorum ama şu aşamada konuşmam doğru değil.
Katalog yok şimdilik bu bilgi yeterli. Söz konusu Trabzonspor ise her an her şey olabilir.
Hayırlı cumalar.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenüz imzalanan bir anlaşma yok ortada.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyazdan farklı renk var, Aston Villa tarzı yok.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Çubuklu var korkmayın, resmi imzalar atılıp duyurulmadan konuşmak doğru değil.
Yorum
-
afs abi söyle yapsak ` siyah sari turunc lacivert mavi kahverengi mor ??? bu renklerin arasinda beyazin yerini alacak renk bulunuyormu ?? eger bu renklerde degilse kesin Yesil veya kirmizidir gercekten cok merak ediyorum turkuazmi acaba ?? ametist rengi de olabilir ?? kesinlikle sari degildir bu kesin bence ,asker Yesil,lavanta rengi de olabilir baska aklima gelmiyorBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a özel tasarımlar, yeni çizgiler, yeni renk. Benim tercihim onlar mı olurdu? Kesinlikle hayır.
Detayları ( renkleri, modelleri ) biliyorum ama şu aşamada konuşmam doğru değil.
Katalog yok şimdilik bu bilgi yeterli. Söz konusu Trabzonspor ise her an her şey olabilir.
Hayırlı cumalar.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesele marka meselesi değil. Bu başlıktaki herkes gibi ben de Trabzonsporumuza en çok yakışan ve iyisi olsun istiyorum.
Zevkler renkler tartışılır, benim tercihlerim başka olurdu dedim, taraftarın çoğunun beğeneceği formalar çıkacak ortaya.
Modeldeki detaylar çoğumuzun beğeneceği çizgiler.
- yeni çizgiler derken müstakbel markamızın geleneksel tasarımlarının dışında çizgiler anlamında mı ? yoksa tasarımsal olarak yeni bir anlayış mı?
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim buradan anladığım Nike mazi Adidas fora
Yorum
-
İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi imzalar atılmadı deniyor ama#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyazdan farklı renk var, Aston Villa tarzı yok."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum