Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike-Ordem-15-16-Ball%u00252B%u002525283%u00252529.jpg

2015-2016

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'a özel tasarımlar, yeni çizgiler, yeni renk. Benim tercihim onlar mı olurdu? Kesinlikle hayır.

Detayları ( renkleri, modelleri ) biliyorum ama şu aşamada konuşmam doğru değil.

Katalog yok şimdilik bu bilgi yeterli. Söz konusu Trabzonspor ise her an her şey olabilir.

Hayırlı cumalar.
      AFS Bey anladığım kadarıyla Nike ile yola devam kararı alınmış formaların seçimi konusunda sizden teknik destek alınmış söylemleriniz bunu gösteriyor.

Yorum

Henüz imzalanan bir anlaşma yok ortada.
        Burdada Nike ile devam edileceği anlaşılıyor

Yorum

Beyazdan farklı renk var, Aston Villa tarzı yok.
          Çubuklu var mı peki abi? Yine saçma sapan formaları çubuklu diye itelemeyecekler demi?
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Çubuklu var korkmayın, resmi imzalar atılıp duyurulmadan konuşmak doğru değil.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• afs abi söyle yapsak ` siyah sari turunc lacivert mavi kahverengi mor ??? bu renklerin arasinda beyazin yerini alacak renk bulunuyormu ?? eger bu renklerde degilse kesin Yesil veya kirmizidir gercekten cok merak ediyorum turkuazmi acaba ?? ametist rengi de olabilir ?? kesinlikle sari degildir bu kesin bence ,asker Yesil,lavanta rengi de olabilir baska aklima gelmiyor
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• abi bidahaki sezon için dimi bu formalar

Yorum

• benim anladığım beyaz da içinde bulunduran bordo mavi çubuklu,siyah arması bordo mavi olmayan psg tarzı anladınız onu

2. formayı kestremedim anlaşma da forma artı eşofman antrenman kiti vs içeren bi anlaşma

Yorum

• keşke çubuklu yerine beyaz yakalı güzel bir aston villa olaydı abi bayadır giymiyoruz

Yorum

Trabzonspor'a özel tasarımlar, yeni çizgiler, yeni renk. Benim tercihim onlar mı olurdu? Kesinlikle hayır.

Detayları ( renkleri, modelleri ) biliyorum ama şu aşamada konuşmam doğru değil.

Katalog yok şimdilik bu bilgi yeterli. Söz konusu Trabzonspor ise her an her şey olabilir.

Hayırlı cumalar.
                      Benim buradan anladığım Nike mazi Adidas fora
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

Mesele marka meselesi değil. Bu başlıktaki herkes gibi ben de Trabzonsporumuza en çok yakışan ve iyisi olsun istiyorum.

Zevkler renkler tartışılır, benim tercihlerim başka olurdu dedim, taraftarın çoğunun beğeneceği formalar çıkacak ortaya.

Modeldeki detaylar çoğumuzun beğeneceği çizgiler.
                        - yeni renk derken, kulübün kullandığı bordo-mavi tonunun değişmesi mi yoksa yeni bir üçüncü forma rengi mi?
                        - yeni çizgiler derken müstakbel markamızın geleneksel tasarımlarının dışında çizgiler anlamında mı ? yoksa tasarımsal olarak yeni bir anlayış mı?

Yorum

• Zaman herşeyin ilacı bekleyelim güzel şeyler görelim inşallah.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim buradan anladığım Nike mazi Adidas fora
                            Resmi imzalar atılmadı deniyor ama

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi imzalar atılmadı deniyor ama
                              Bu saatten sonra Nike çok zor bence. Adidasla da tasarımlar falan konuşulduğuna göre iş imzaya kalmıştır yani. Zaten bu saatten sonra Adidasla imzalayamazsak dandirik dundirik bir markanın saçma sapan formalarına maruz kalırız.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

Beyazdan farklı renk var, Aston Villa tarzı yok.
                                Bilgiler için teşekkürler abi.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X