Mavi formayi fena bulmadim. Beyaz sort ve beyaz coraplarla daha da güzel durur bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Berlin'de TS Club önünden geçen Amerikalı ailenin ufağı, Trabzonspor formasını görüyor ve çok beğeniyor.
28 numarayla Waris'in formasını alan Amerikalı genç, daha kulübümüzü tanımadan sadece renkleri severek takıma katkı yapıyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi forma gerçekten çok kötü, hiçbir albenisi yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi tonu da tuhaf. Soluk, aşırı mat...
Çok zor satar o forma.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaşlare gecen seneki mavi forma sitede yok nereden bulabilirim ?
Yorum
-
İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon ts club'ta var..
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesite de niye gözumuyor acaba nasıl alabiliriz ki
Yorum
-
gsliler beğenmemiş formalarını. Tüm parçaların parçalı olma fikri bile bence baya iyi, siyah forma zaten güzel. Neyi beğenmediler anlayamadım
Biz napalım ölelim mi?
gsnin tanıtım görsellerinden biri: http://store.donanimhaber.com/a2/d4/...14F81C9B37.jpg
bizimki: http://i.radikal.com.tr/620x332/2015...mf5193546.Jpeg
Ayıptır yaniEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 11:28.
Yorum
-
İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesitede gözükmeme sebebini bilmiyorum ben de bakmıştım almak isteyip yoktu sitede mağazaya gittim orada mevcut sonra nedense ondan da vazgeçtim.. Trabzon'da tanıdığınız vasıtası ile alabilirsiniz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum