Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mavi formayi fena bulmadim. Beyaz sort ve beyaz coraplarla daha da güzel durur bence.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Berlin'de TS Club önünden geçen Amerikalı ailenin ufağı, Trabzonspor formasını görüyor ve çok beğeniyor.
      28 numarayla Waris'in formasını alan Amerikalı genç, daha kulübümüzü tanımadan sadece renkleri severek takıma katkı yapıyor
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• renkdaşlare gecen seneki mavi forma sitede yok nereden bulabilirim ?

Yorum

• Mavi forma gerçekten çok kötü, hiçbir albenisi yok.

Yorum

• Allah'ın adını veriyorum bu kadar kötü formayı layık gördünüz bari bordo şortla falan kombinleyin de az da olsa neşemiz yerine gelsin.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavi forma gerçekten çok kötü, hiçbir albenisi yok.
              Mavi tonu da tuhaf. Soluk, aşırı mat...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mavi tonu da tuhaf. Soluk, aşırı mat...
                10 saat güneşte kalmış gibi.

Çok zor satar o forma.

Yorum

• Bence akşam sahada çok güzel duruyordu formalar.

Yorum

• Sorun ne anlamadım.
                    Beklediğimden güzel durdu sahada.

Yorum

• belfodili alsinlar her formadan alacam
                      resimlerinide burada paylasacam
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renkdaşlare gecen seneki mavi forma sitede yok nereden bulabilirim ?
                        Trabzon TS Club'ta var..

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzon ts club'ta var..
                          site de niye gözumuyor acaba nasıl alabiliriz ki

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            site de niye gözumuyor acaba nasıl alabiliriz ki
                            Sitede gözükmeme sebebini bilmiyorum ben de bakmıştım almak isteyip yoktu sitede mağazaya gittim orada mevcut sonra nedense ondan da vazgeçtim.. Trabzon'da tanıdığınız vasıtası ile alabilirsiniz..

Yorum

• gsliler beğenmemiş formalarını. Tüm parçaların parçalı olma fikri bile bence baya iyi, siyah forma zaten güzel. Neyi beğenmediler anlayamadım

Biz napalım ölelim mi?

gsnin tanıtım görsellerinden biri: http://store.donanimhaber.com/a2/d4/...14F81C9B37.jpg
                              bizimki: http://i.radikal.com.tr/620x332/2015...mf5193546.Jpeg

Ayıptır yani
                              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 24.07.2015, 11:28.

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sitede gözükmeme sebebini bilmiyorum ben de bakmıştım almak isteyip yoktu sitede mağazaya gittim orada mevcut sonra nedense ondan da vazgeçtim.. Trabzon'da tanıdığınız vasıtası ile alabilirsiniz..
                                oyle yapacagız artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X