İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO paylaşılan iki sene önceki beyaz formamızdı.
[IMG]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11692695_996511760380482_3421690484123748475_n.jpg?oh=46bb13d06404c029cbf77388f454e1fc&oe=561C560D[IMG]
[IMG]http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_2696433.jpg[IMG]İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün paylaştığı forma gerçek.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAFS Abinin o resim için yazdığını gözden kaçırmışsın herhalde hocam.Yeni formalardaki amblem bu şekilde mi olacak?
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yazdığını görmedim ancak paylaşılan fotoğraf iki sene önceki formaya ait onu biliyorum.Yeni formalardaki amblem bu şekilde mi olacak?
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anladığım paylaşılan görseldeki forma yeni sezon forması.
Yorum
-
İlk olarak enes57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDegil yakasi mavi
Iş renk değiştiren elbiseye benzemeye başladı
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecen sene yaşadığımız olaydan sonra nike dan özel bir iş beklemek hayalcilik olurdu zaten
Ortaya düşen fotoğraflardan anladığım kadarıyla nike ın bizim için herhangi bır çalışması yok bizi artık umursadıgı da yok
Biz kecıorengucu gibi of spor gibi gidiyoruz nike dan toplu olarak boş forma alıyoruz bundan dolayıdır kı formalarda herhangi bir ayrıntı yok beyazsa beyaz mavıyse mavi
Ve yine bundan dolayıdır kı mavi olarak gordugumız formada nike logosu ve çizgiler bordo olsa çok hoş bir forma olacakken lacivertımsı logo ve çizgilerle vasat altı bir forma olarak kalmıştır
bordo formayı görmedik ama beyaz yada mavıden daha üst sınıf olayacagına eminim
Parçalı diyebileceğimiz ofspor forması benim beğendiğim bir model eski koleksiyon olmuş olsada
Umarım yönetim forma satışlarında gecenseneyı baz alarak sipariş vermezler eğer öyle olursa büyük hayal kırıklığı kapıdaTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen siyah görüyorum hatta telefonla girdiğimden yaklaştırıp baktım.
Iş renk değiştiren elbiseye benzemeye başladıTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen siyah görüyorum hatta telefonla girdiğimden yaklaştırıp baktım.
Iş renk değiştiren elbiseye benzemeye başladı
afs abide forma gercek dedi, yeni formamiz demediki
evde paint gibi programa ver yaka mavi oldugu acik gözüküyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski forma bu sene arma böyle olmayacak, bu arada yakası mavi
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma eski formamiz
afs abide forma gercek dedi, yeni formamiz demediki
evde paint gibi programa ver yaka mavi oldugu acik gözüküyorbir ara bakayım paintten
AFS abi neden gerçek deme ihtiyacı duymuş olabilir ki?
AFS abi girince aydınlatır bizi umarım.
Yorum
-
Mavi formada çizgiler, yaka ve kol bordo olsaydı olurdu.
Footyheadlines'da adamlar dalga geçiyor beyaz formayla
"Deplasman forması şaşırtıcı. Ben böyle muhteşem ayrıntıları olan bir forma hiç görmedim. Hatta kulübün tarihini ve renklerini anıyor(gönderme yapıyor&hakkını veriyor vs..)."En son Enisc tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 17:51.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSızdırılan fotolardan yola çıkarak mı öyle düşünüyorsunuz yoksa bir bilginiz mi var?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı 1 sayfa yazmışsın ama formaların Nike ile alakası yok, formayı yönetim seçiyor daha nasıl anlatalım artık!!!
Bizim yönetim işçi kıyafeti seçer gibi katalogdan forma seti seçiyor
O yüzden yandan serit geçsin üstten gölge düşsün gibi fantezilere gerek yok. Anlayan biri koysun son iki üc senenin katalogunu ordan bakalım begenelım...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Görseldeki forma gerçek zira iki sezon önceki forma. ( yenisine de fazlasıyla benziyor ayrıca ) Armalar iki çeşit olacakEn son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 19:12.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum