Durumumuz o kadar iyi değil bu senenin çubuklusunu beğendim bidaha çıkmaz böyle dedim aldım daha iyisi çıkcak sizin için sevindim kendi adıma üzüldüm renktaşlar
çubuklardaki v deseni olduğuna göre evet bilbaonun forması olma ihtimali yüksek
yakası acaba polo tişört gibimi olacak yoksa v yaka tarzımı olur bilbaonun forması farklı tarz ve güzel bir forma bizim renkleri nasıl konumlandıracağımıza kalmış bize yakışıp yakışmaması.
yetenekleri ellerenden bir shop çalışması bekliyoruz
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
çubuklardaki v deseni olduğuna göre evet bilbaonun forması olma ihtimali yüksek
yakası acaba polo tişört gibimi olacak yoksa v yaka tarzımı olur bilbaonun forması farklı tarz ve güzel bir forma bizim renkleri nasıl konumlandıracağımıza kalmış bize yakışıp yakışmaması.
yetenekleri ellerenden bir shop çalışması bekliyoruz
Bu Değilde Athletico Bilbao yeni sezon forması diyelim
En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 04:15.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Bu Değilde Athletico Bilbao yeni sezon forması diyelim
bilbaonun formalarını bize bize uyarlayabilirmisin
Yorum