Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikecilerin forma seti 10 numero

Yorum

• [QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]
      İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE

saçma falan değil.
      Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
      Bunu bilmiyor musunuz ?
      Bu sezon boş olan yere Türk bayrağı gelmeyecek. Tek bayrak ğsde olacak. Bencede çok saçma yerde yanda olsa formalar şahane olurmuş.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ne biliyim mesela?

Dert ettim vallaha ya

Yorum

• [QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]
          İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE

saçma falan değil.
          Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
          Bunu bilmiyor musunuz ?
          Arkadaşlar şu inanç karşısında oraya o bayrak gelir (ironi)
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• hayatimda sikecilerin seti kadar uyumsuz cirkin set görmedim

cubuklu robot cizimi gibi köseli bitiyor her köseyi, köseleride bitisik olmadigindan cubugun yaninda ücgen ek cubuk

yesil beyazi resmen pijama, avrupada sikebahceyi bilmeyenler adami güler pijamaylan sokakda geziyor diyen

mavi lacivert olan esofman alti tshirtden farki yok, bisikletcilerin ayni tip kompression t- shirtleri var

bizim düz formalarimiz bilen bunlara on basar
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne biliyim mesela?

Dert ettim vallaha ya
              BJK formasına dönmüş ..
              hiç beğenmedim
              61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BJK formasına dönmüş ..
                hiç beğenmedim
                Siyah nike işaretine çok taktım kafayı. Öyle olmaz umarım

Yorum

• [QUOTE=trabzonsporkits;1920127372]
                  İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neden gelsin birşey kazanmadılar ki
                  özür diliyorum evet haklısın.

Yorum

• Gecen sene yaşadığımız olaydan sonra nike dan özel bir iş beklemek hayalcilik olurdu zaten

Ortaya düşen fotoğraflardan anladığım kadarıyla nike ın bizim için herhangi bır çalışması yok bizi artık umursadıgı da yok

Biz kecıorengucu gibi of spor gibi gidiyoruz nike dan toplu olarak boş forma alıyoruz bundan dolayıdır kı formalarda herhangi bir ayrıntı yok beyazsa beyaz mavıyse mavi

Ve yine bundan dolayıdır kı mavi olarak gordugumız formada nike logosu ve çizgiler bordo olsa çok hoş bir forma olacakken lacivertımsı logo ve çizgilerle vasat altı bir forma olarak kalmıştır

bordo formayı görmedik ama beyaz yada mavıden daha üst sınıf olayacagına eminim

Parçalı diyebileceğimiz ofspor forması benim beğendiğim bir model eski koleksiyon olmuş olsada

Umarım yönetim forma satışlarında gecenseneyı baz alarak sipariş vermezler eğer öyle olursa büyük hayal kırıklığı kapıda
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Eger yönetim dengesizlik yapmasa su shaktarın beyaz formasını yapabilirdi nike bize ya da şu elit takımların gecen sene giydiği 3.formaları

Yorum

• Footyheadlines'ın bu kadar amatör çalışacağını hiç düşünmemiştim.

Bizim çakma formaları gönderen arkadaşa da tebriklerimi iletiyorum. Dünyaca ünlü siteyi trollemeyi başardı.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Footyheadlines'ın bu kadar amatör çalışacağını hiç düşünmemiştim.

Bizim çakma formaları gönderen arkadaşa da tebriklerimi iletiyorum. Dünyaca ünlü siteyi trollemeyi başardı.
                          Çakma olduklarını nereden biliyorsunuz ? Çakma değil miş onlar. Öyle diyolla

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çakma olduklarını nereden biliyorsunuz ? Çakma değil miş onlar. Öyle diyolla
                            Dün kulübün Twitter ve Facebook sayfasında paylaşılan günaydın görselinde bulunan formayı AFS abi doğruladı.

Ve o görselde de yaka siyah, TS amblemi sızan formalardaki gibi değil bu sene kullandığımız armalar gibi.

Çıkacak formaları belki yine beğenmeyiz ama formalar sızan formalar değil.

Yorum

Dün kulübün Twitter ve Facebook sayfasında paylaşılan günaydın görselinde bulunan formayı AFS abi doğruladı.

Ve o görselde de yaka siyah, TS amblemi sızan formalardaki gibi değil bu sene kullandığımız armalar gibi.

sızan formaların çakma olmasını en az senin kadar bende istiyorum renkdaş, ama yönetici ile görüştüm, ne yazık ki formalar bunlar...

Yorum

O paylaşılan iki sene önceki beyaz formamızdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X