Şikecilerin forma seti 10 numero
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
[QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE
saçma falan değil.
Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
Bunu bilmiyor musunuz ?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
[QUOTE=BunyaminEraslan;1920127369]İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleADIDAS LOGOLARI ÇOK SAÇMA YERLERDE
saçma falan değil.
Boş olan yere Türk Bayrağı gelecek.
Bunu bilmiyor musunuz ?(ironi)
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
hayatimda sikecilerin seti kadar uyumsuz cirkin set görmedim
cubuklu robot cizimi gibi köseli bitiyor her köseyi, köseleride bitisik olmadigindan cubugun yaninda ücgen ek cubuk
yesil beyazi resmen pijama, avrupada sikebahceyi bilmeyenler adami güler pijamaylan sokakda geziyor diyen
mavi lacivert olan esofman alti tshirtden farki yok, bisikletcilerin ayni tip kompression t- shirtleri var
bizim düz formalarimiz bilen bunlara on basar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe biliyim mesela?
Dert ettim vallaha ya
hiç beğenmedim61
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK formasına dönmüş ..
hiç beğenmedim
Yorum
-
[QUOTE=trabzonsporkits;1920127372]İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Neden gelsin birşey kazanmadılar ki
Yorum
-
Gecen sene yaşadığımız olaydan sonra nike dan özel bir iş beklemek hayalcilik olurdu zaten
Ortaya düşen fotoğraflardan anladığım kadarıyla nike ın bizim için herhangi bır çalışması yok bizi artık umursadıgı da yok
Biz kecıorengucu gibi of spor gibi gidiyoruz nike dan toplu olarak boş forma alıyoruz bundan dolayıdır kı formalarda herhangi bir ayrıntı yok beyazsa beyaz mavıyse mavi
Ve yine bundan dolayıdır kı mavi olarak gordugumız formada nike logosu ve çizgiler bordo olsa çok hoş bir forma olacakken lacivertımsı logo ve çizgilerle vasat altı bir forma olarak kalmıştır
bordo formayı görmedik ama beyaz yada mavıden daha üst sınıf olayacagına eminim
Parçalı diyebileceğimiz ofspor forması benim beğendiğim bir model eski koleksiyon olmuş olsada
Umarım yönetim forma satışlarında gecenseneyı baz alarak sipariş vermezler eğer öyle olursa büyük hayal kırıklığı kapıda...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFootyheadlines'ın bu kadar amatör çalışacağını hiç düşünmemiştim.
Bizim çakma formaları gönderen arkadaşa da tebriklerimi iletiyorum. Dünyaca ünlü siteyi trollemeyi başardı.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇakma olduklarını nereden biliyorsunuz ? Çakma değil miş onlar. Öyle diyolla
Ve o görselde de yaka siyah, TS amblemi sızan formalardaki gibi değil bu sene kullandığımız armalar gibi.
Çıkacak formaları belki yine beğenmeyiz ama formalar sızan formalar değil.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün kulübün Twitter ve Facebook sayfasında paylaşılan günaydın görselinde bulunan formayı AFS abi doğruladı.
Ve o görselde de yaka siyah, TS amblemi sızan formalardaki gibi değil bu sene kullandığımız armalar gibi.
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün kulübün Twitter ve Facebook sayfasında paylaşılan günaydın görselinde bulunan formayı AFS abi doğruladı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum