Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Uzun kollu çıkmayacakmıymış , hay hay efendim bende bu sene forma almam o zaman
    Hadi gözün aydin..
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi gözün aydin..
      * Valla öyle , Hemen siparişi verelim...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• xl forma ve xxl forma arasında sadece boy farkı mı var?genişlik açısında bir fark var mı?eski formalarımın aynı jenerasyonlarının xl-xxl olanları karşılaştırdım sadece boy farkı var.
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Maaşımın yattığı gün çıkmış uzun kollu formalarımız.Çarşamba bir bakayım alırım büyük ihtimalle
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• bedenleri yokki arkadaş
            İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• 7

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• resmi sitede yayınlanan fotoların kalitesi neden düştü acaba?

Yorum

• Sadece xl bedenler )) Gülmemek elde değil.
                    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece xl bedenler )) Gülmemek elde değil.
                      hocam,bu konu gerçekten çok saçma.benim aradığım ürünler vardı nike'ın sweatleri geçen sezon çıkarmışlardı yanılmıyorsam,kapşonlu.neyse;xxl üretilmedi dedi eleman,özellikle sordum hiç üretilmedi mi yoksa sizde mi mevcut değil diye,üretilmediğini söyledi.yani bu zihniyeti anlamak zor,en dandik dükkan bile;bak "dükkan" yazıyorum,xxl'ye kadar yaptırır o ürünleri.yahu trabzon'da bir de bu,vizyonsuzluğun bu kadarı.
                      En son oguzhann tarafından düzenlendi; 01.01.2012, 00:36.
                      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Arkadaslar bu kaleci formalari nerde satiliyor?
                        Bordo kaleci formamiz harika, mavisi de öyle. Bir de siyah ve gri var ama hic bir yerde satildigini görmedim.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Formada barca nın yaptıgı gibi mes que un club yazıyor onların formasında bizimkindede
                          bize her yer trabzon yazsın!!!! yine ayrıcalıklı oldugumuzu gösteririz ve güzel olur ? sizce????
                          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formada barca nın yaptıgı gibi mes que un club yazıyor onların formasında bizimkindede
                            bize her yer trabzon yazsın!!!! yine ayrıcalıklı oldugumuzu gösteririz ve güzel olur ? sizce????
                            valla çok güzel olur...
                            oooooy sevduğum ne dur senden çektuğuuum???

Bir-İki-Üç...(Türkçe)
                            Erti-Ori-Sami...(Gürcüce)

Yorum

• Burak'ın manisa maçında taktığı eldivenlerden bulma şansımız var mı ?
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formada barca nın yaptıgı gibi mes que un club yazıyor onların formasında bizimkindede
                                Avrupa'da ne başarımız var, kaç forma satıyoruz ?

Önce bunları düzeltmeliyiz sonra özel forma (!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X