Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu seneki formalar hayal kırıklığı. Geçen senekiler çok güzeldi. Bu senekiler bir o kadar kötü.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu seneki formalar hayal kırıklığı. Geçen senekiler çok güzeldi. Bu senekiler bir o kadar kötü.
      elimize aldikmi
      üstümüze denedikmi, görüsümüz degisecektir

cubuklu yu zaten herkes sevecektir, özellikle beyaz cogumuzu sasirtacak
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görseldeki forma gerçek zira iki sezon önceki forma. ( yenisine de fazlasıyla benziyor ayrıca ) Armalar iki çeşit olacak
        2 çeşit bu yılki gibi dikişli ve yapıştırma olacak şekilde mi ?

Tarihimizin en iyi logoları bu yıl vardı Yıldız da büyük olsaydı tadından yenmezdi..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          elimize aldikmi
          üstümüze denedikmi, görüsümüz degisecektir

cubuklu yu zaten herkes sevecektir, özellikle beyaz cogumuzu sasirtacak
          Formaları gördün mu abi?
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formaları gördün mu abi?
            hayir
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Görseldeki forma gerçek zira iki sezon önceki forma. ( yenisine de fazlasıyla benziyor ayrıca ) Armalar iki çeşit olacak

Şimdi tedirgin olmaya başladım.

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 çeşit bu yılki gibi dikişli ve yapıştırma olacak şekilde mi ?

Tarihimizin en iyi logoları bu yıl vardı Yıldız da büyük olsaydı tadından yenmezdi..

Al şu armayı yıldızı büyüt. Al sana on numara arma.

Yorum

• Çubuklu forma futbolcuların üzerinde güzel duracaktır ancak bir taraftarın satın alıp da giyeceği bir forma değil bence(en azından ben almam).

Mavi forma çok güzel ancak o siyah nike logosu bozmuş.

Beyaz hakkında hiç bir şey söylemeyeceğim Tek kelimeyle rezalet.

Bordo formayı zaten daha önce giymiştik.Hatta efsane olmuştu o sezon.

Şu formalar 2-3 sene önce çıksa beğenilebilirdi.Gerçi dünyanın en iyi formaları çıksa yine beğenilmez ama en azından taraftarın %40ı felan beğenirdi.Ancak geçen sezon ki formalardan sonra bunlar attan inip eşşeğe binmek gibi oldu.
                En son Cryptex tarafından düzenlendi; 07.07.2015, 23:24.

Yorum

• Formayı sattiran biraz da oyuncudur. Ben bu sene malesef alacak imkan bulamadım. Ancak Malouda'nın da takıma gelmesiyle çok beğenmediğim o Ajax tipi formamizi almıştım. Benim için 5.5/10 luk bir formadir kendileri
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• formalarimiz bizim göbekli insanlarin üzerinde güzel durmasi icin özel tasarlaniyor.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mavi formada çizgiler, yaka ve kol bordo olsaydı olurdu.

Footyheadlines'da adamlar dalga geçiyor beyaz formayla

"Deplasman forması şaşırtıcı. Ben böyle muhteşem ayrıntıları olan bir forma hiç görmedim. Hatta kulübün tarihini ve renklerini anıyor(gönderme yapıyor&hakkını veriyor vs..)."
                      ironi yapiyor arkadas.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Formaların geç çıkması da bir tuhaf..

Barça, juventus, Man Utd, Milan ve birçok takımın yeni sezon forması Haziran ayında mağazalarda yerini alıyor. Nedense bizim formalar çok gizli operasyon ile satışa çıkıyor!

Yorum

• şöyle bir çubukluya kimse hayır demezdi sanırım.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                          A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formaların geç çıkması da bir tuhaf..

Barça, juventus, Man Utd, Milan ve birçok takımın yeni sezon forması Haziran ayında mağazalarda yerini alıyor. Nedense bizim formalar çok gizli operasyon ile satışa çıkıyor!
                            Oralarda öyle hep.. Hatta almanyada çoğu takım son lig maçına yeni sezon formalariyla çıkıyor (bi nevi reklam) gayette başarılı oluyor
                            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Kappa ile sözleşme imzalayan Napoli'nin yeni sezon forması sızmış:

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kappa ile sözleşme imzalayan Napoli'nin yeni sezon forması sızmış:

Simdi bu formayi begenip bizim formalari begenmeyenler olur burda...
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X