Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ocak ayında yönetimin önünde üç seçenek vardı:
    1-Ekstra para veren yeni bir sponsor, istediğimiz kumaş kalitesi ve tasarımı yapmaya söz vermiş
    2-TS Club olarak istediğimiz kumaşa istediğimiz tasarımı üretme şansı
    3-Nike ile yola devam edip önceki sezon olduğu gibi özel formalar yaptırmak

Nike için siparişlerinizi belli bir tarihte onaylamanız gerekiyor.

Formaları seçenin Sinan Zengin olduğunu hatırlatmayım. Bu sezonu geçtim gelecek sezon için de tren kaçıyor.

Geçen sezon formalar çıktığında ilk ay satılan forma sayısı 50.000di ( daha önceki sezonda bir yıl boyunca satılan forma sayısı 50.000di)

Geçen sezon formalar yok satıldı ek sipariş verildi birkaç kez, bakalım -çok bilmiş- yönetim kaç forma satacak formalar
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu formalar biran önce açıklansa da bende bu tasarım yapmalardan kurtarsam !

2015/2016 FAVORİ TASARIMIM

www.MesuTSafa.com

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben çok beğendim
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu formalar biran önce açıklansa da bende bu tasarım yapmalardan kurtarsam !

2015/2016 FAVORİ TASARIMIM

hocam senin tasarimlar on numara da renklrr bordo braz daha koyu mavi biraz daha acik olsa cok daha sahane olur

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocam senin tasarimlar on numara da renklrr bordo braz daha koyu mavi biraz daha acik olsa cok daha sahane olur
            Valla kullandığım renkler orjinal logomuzun renkleri
            www.MesuTSafa.com

Yorum

Valla kullandığım renkler orjinal logomuzun renkleri
              armanin kenarlarini beyaz yapsan daha güzel ve göze batar bence.
              böyle sanki armamiz formada kaybolmus gibi. nike isareti formaya bakinca hemen belli ediyor kendini. ilk bizim armamiz belli etmesi gerekli.

ayrica nike isareti formanin rengine göre ya bordo yada mavi olmalidir. siyah veya beyaz degil.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ocak ayında yönetimin önünde üç seçenek vardı:
                1-Ekstra para veren yeni bir sponsor, istediğimiz kumaş kalitesi ve tasarımı yapmaya söz vermiş

Formaları seçenin Sinan Zengin olduğunu hatırlatmayım. Bu sezonu geçtim gelecek sezon için de tren kaçıyor.

Geçen sezon formalar çıktığında ilk ay satılan forma sayısı 50.000di ( daha önceki sezonda bir yıl boyunca satılan forma sayısı 50.000di)

Geçen sezon formalar yok satıldı ek sipariş verildi birkaç kez, bakalım -çok bilmiş- yönetim kaç forma satacak formalar
                Ama hicbir secim kullanmadilar. Nike Katalogdan herkez gibi forma siparisi verdiler.

Yeni Sponsor kim olacaktiki Abi ?

Sinan beye nasil ulasabiliriz? Twitter, Facebook?

Yorum

• Stad Açılışıyla birlikte özel formamız gösterilecek
                  bu forma nike yada herhangi firma söyleşmesine özel forma budur diye eklenecek
                  stad açılışında yeni formaları göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ocak ayında yönetimin önünde üç seçenek vardı:

O 1. şıktaki sponsor hangisi Ali Fuat abi? Umbro deme, ağlarım.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      armanin kenarlarini beyaz yapsan daha güzel ve göze batar bence.
                      böyle sanki armamiz formada kaybolmus gibi. nike isareti formaya bakinca hemen belli ediyor kendini. ilk bizim armamiz belli etmesi gerekli.

ayrica nike isareti formanin rengine göre ya bordo yada mavi olmalidir. siyah veya beyaz degil.
                      Arma kenarlarını beyaz yaptım kötü durdu ki bu zamana kulüp hiç arma kenarlarını beyaz yapmadı yapcağınıda sanmıyorum her formamızda logo kaybolup gidiyor. Nike işareti bu zamana kadar bütün bordo formalarımızda hep beyaz kullanıldı bordo üzerinde mavi hiç görmedim
                      www.MesuTSafa.com

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kadar becerebildim kardeşim
                        Emeğine sağlık güzel olmuş gerçekten.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Arma kenarlarını beyaz yaptım kötü durdu ki bu zamana kulüp hiç arma kenarlarını beyaz yapmadı yapcağınıda sanmıyorum her formamızda logo kaybolup gidiyor. Nike işareti bu zamana kadar bütün bordo formalarımızda hep beyaz kullanıldı bordo üzerinde mavi hiç görmedim
                          bordo üzeri mavi veya tersi denenebilir. bu ara paylasimlariniz cok güzel. emegine saglik. keske formalar böyle olsa

Yorum

• Her sene ayni yaygara cikiyor burda...daha sonra cok begeniliyor.
                            Ben cok daha kötü formalar gördüm buna da sükür diyorum....
                            Svarowski bize sponsor olacakti yanilmiyorsam...ne oldu o is?
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stad Açılışıyla birlikte özel formamız gösterilecek
                              bu forma nike yada herhangi firma söyleşmesine özel forma budur diye eklenecek
                              stad açılışında yeni formaları göreceğiz.
                              ?
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ?
                                Efsane forma stad açılışıyla gösterilecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X