Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baba gerçekten çok mükellef...

Yorum

• Bu forma bana göre beriki sezon olur. (b e n i m dÜŞÜNCEm)

Yorum

• Nike inanılmaz güzel çubuklu yapmaya başladı umarım önümüzdeki sezon güzel bir çubuklu giyeriz

Yorum

• İlk olarak a f s 6 1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baba gerçekten çok mükellef...
          Bence de öyle..
          Her Ağustosta Yenilenen Bir SEVDA...
          TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Milli takımın formasında kullanılan 16,YY Osmanlı deseni

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona Çin'in yeni 'AT' yılını böyle kutladı.

Eintracht Frankfurt forma sponsorluğu konusunda Nike ile anlaştı

VfL Wolfsburg orma sponsorluğu konusunda Kappa ile anlaştı

Brezilya'nın siyah forması:

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.02.2014, 12:12.

Yorum

• Dünyanın en salak tasarım ve formaları NIKE denen firmaya aittir.

Yorum

• Nike tasarım konusunda uzman bir firma güzel sanatlar eğitimi almış bir tasarımcı olarak tasarımlarını beğeniyorum. Tasarım konusunda 'salak' diye bir tabir yok!

En son a f s tarafından düzenlendi; 01.02.2014, 12:51.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike tasarım konusunda uzman bir firma güzel sanatlar eğitimi almış bir tasarımcı olarak tasarımlarını beğeniyorum. Tasarım konusunda 'salak' diye bir tabir yok!
                          Sadece tasarımda değil, hayatın her alanında salak diye bir tabir var... NIKE denen ucube tasarım atölyesinde ise, salak tasarımın kralı var... Nefret ediyorum bu heriflerin ucuz tasarım bozması ürünlerinden. İğrenç hepsi...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hani mesela öylesine.
                            Beyaz a kendi renklerimiz eklenirse harika formalar çıkıyor,ben çok beğeniyorum bu ve buna benzer formaları,ama düz beyaz bir Trabzonspor forması da acayip itici geliyor bana.

Afs müthiş olmuş gerçekten,ellerine sağlık,inşallah böyle bir formamız olur.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak a f s 6 1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baba gerçekten çok mükellef...

Mükellefin kelime anlamını tam olarak bilmiyorum ama sizlerde mükemmelsiniz benim gözümde biliyormusunuz Ben sizleri canlı olarak olmasa bile fotoğraflarınızdan yıllardır tanıyorum,seviyorum,ara da bir de babanla selam yolluyorum
                              Bir gün bir maçta tanışacağız inşallah senle kardeşinle ve güzel insan Ali Fuat ile,
                              gözlerinden öpüyorum koçum benim,kendine iyi bak,kardeşine de selam söyle.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Aleyküm Selam Ertan Amca

Mükellef kelimesini bilmeden yazdım. Meğer başka anlamı varmış. Ama mükemmel olarak kabul edin.

İnşallah tanışmayı ümit ediyorum.

Tanışmak ümidiyle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X