Olaya işlerin vasatlığından ziyade bir türlü kurumsallaşamama ve profesyonelleşememe gözüyle bakmak gerekir. İnanın doğru bir pazarlama ile şu formalar bile geçen seneki rakamları rahatça yakalardı. Fakat biraz özen gerekli. Bu çalışmaları ortaya koyacak istek olmadıkça sayfalarca buraya karalasak da nafile.
En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 16:55.
Olaya işlerin vasatlığından ziyade bir türlü kurumsallaşamama ve profesyonelleşememe gözüyle bakmak gerekir. İnanın doğru bir pazarlama ile şu formalar bile geçen seneki rakamları rahatça yakalardı. Fakat biraz özen gerekli. Bu çalışmaları ortaya koyacak istek olmadıkça sayfalarca buraya karalasak da nafile.
O ozen gosterilse formalar da iyi olur zaten.belli bir aklin sancilarini cekiyoruz.baska bir kanala gecsek baska seyler konusmaya baslariz.
Nike'ın Ne suçu var demek yönetimi desteklemek ile aynı derecede cahilce bir tavır.
O Tasarımları dizayn eden benim babam mı? Hele O formaları kataloğa koymak ayrı bir mantıksızlık.
"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Nike'ın Ne suçu var demek yönetimi desteklemek ile aynı derecede cahilce bir tavır.
O Tasarımları dizayn eden benim babam mı? Hele O formaları kataloğa koymak ayrı bir mantıksızlık.
Yahu sanki adidasin diger sponsorlarin katalog formalari hep degisik marjinal seyler hic sade formalari yok mu yani
Niken da katalogdan gayet guzel formalari var surekli ayni seyleri konusuyoruz olan oldu duzeltmek adina bi fikrin var mi
Burada yönetiminde desteklenende olur desteklemeyen de.
Cahil diye hitab etmek sana düşmez.
Ben destekliyorum, nolcak şimdi?
Senin dilinden Konuşayım o zaman.Adidasin CEO musun yada akrabalin mi var. Forumun başlığında Nike yazıyor.Başka tedarikçi geldi zamana kadarda Nike.Daha birtane yapıcı bi yorumunu okumadim.
Bu sezonun fiyasko formaları fırsat bilip insanlara gaz basmayi bırak.
En son El_Matador tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 23:12.
Yorum