Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz forma bence teknik direktör antraman forması

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fake!

Yani umarım, yoksa bu saçma pazar malı çakma polo t-shirtler forma diye kabul edilmişse koyayım o kafaya bi odun.
      Beyazda umutlu değilim ancak bi model üstünde görülmeli

Yorum

• Şu an facebook ve twittera bir göz attım da millet ne diyeceğini bilememekle meşgul. Bu şaka tadında tshirtleri tam 1 sezon giyeceğiz yani
        En son Erkin tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 01:00.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          malesef formamızın bir tanesi mavi olan.
          buda 6s nin ki.
          https://pbs.twimg.com/media/CJBW4nGUwAA8AUj.png:large
          Galatasarayın formasında bir uyum var en azından yıldız nike logosu falan.Bizim forma pazar malı gibi duruyor :/
          bordomavi.net
          https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• Aslında beyaz formayı tescilli renkler haricinde kullanılan renk için sadece prosedür için mi kullanılmış diye düşünüyorum. Kullanılmaktan ziyade o prosedüre uymak ve bu yolla ucuz bir forma çıkarıp durumu pek olmayan renktaşlara olanak sağlamak için çıkarılmış olabilir. Yani tercihen kullanılmayacak ama mecburi durumlarda arada bir giyilecek bir forma olabilir.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Taraftar aşırı tepkili keske bize sorsalar şu forma konusunda

Yorum

• Formalar bunlarsa formaları geçtim bunlar mı harika logolar ?

Yorum

• Siyah ne ya ahahaha mavi forma doğru kullanılsa çok iyi şeyler çıkabilirdi ama b.k etmisler.
                  Yani katalogtan seçilir de bunlar ne yahu ayıptır . Siyah beyaz ne ya

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formalar bunlarsa formaları geçtim bunlar mı harika logolar ?
                    Aynen ya logolar poşet gibi duruyor.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyah ne ya ahahaha mavi forma doğru kullanılsa çok iyi şeyler çıkabilirdi ama b.k etmisler.
                      Yani katalogtan seçilir de bunlar ne yahu ayıptır . Siyah beyaz ne ya
                      Aynen mavi formanın nike logosu, logo kenarları, yıldız ve yaka şeritleri bordo olsaydı güzel bir forma olurdu. Ama bu çok çiğ durmuş.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu sezon formaları bitmeden almayanlar alsın bir daha rüyamızda göremeyiz böyle çubukluyu..

Yorum

• diğer 2 si hakkında varmı bir bilgi ??
                          bordomavi.net
                          https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak tiger_61611 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            diğer 2 si hakkında varmı bir bilgi ??
                            Atheletico bilbao yeni forması çubuklusu ve bordo düz forma üstünde dama olabilir

Yorum

• Abi kalp krizi geçireceğim fenalıklar geliyor bana bu paçavralar mı forma??? 4 farklı forma çıkarılacak diyorlardı ikisi buysa diğer ikisini düşünemiyorum! İnşallah antreman kıyafeti falandır gerçi antreman kıyafeti için bile berbat ötesi basit!

Yorum

• Her gördüğüne atlamak gibi üstün bir yeteneği var bizim taraftarın..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X