Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arma kullanımı hiç fena olmamış. Ne ki bu acaba?
    mavi forma logo eskişehir dede aynı

Yorum

• Arkadaki formalar içinde çok güzel formalar var şu dizaynlardan 10 yıllık forma çıkartırız. Biz Nike ile felan anlaşmayı iptal edip, burda bu kadar cevher varken kendimiz üretsek ne olur ki? Üstünde Nike logosu olunca ne değişiyor ki.

Şu önünde dalga olan beyaz ve lacivert forma çok hoşuma gitti. Zaten şu başlığa ne zaman girsem, en az 2-3 çok iyi forma tasarımına rastlıyorum.
      Bu arada Eskişehir ve Bursa formaları çok sıradan. Nesi beğenilmiş anlamdım.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ben yeni amblemi sevdim, çok güzel olmuş.

Yorum

• Bence mavi forma değil çubuklu yanlarda bordo çubuk belli oluyor ancak mavinin kumaşı 2 farklı dikkat ederseniz

Yorum

• eskişehir in formalarına bakıldığında sızan beyaz ve mavi formalar ne yazıkki "canhan bey yalanlamasına rağmen" doğruya benziyor.
            sadece eskişehirin damalı forması yerine kuşaklı olabilir >> http://i.hizliresim.com/EYGXq8.png

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavi formamiz
              Çubuklu forma değil mi bu? Sağda ve soldaki bölümleri çubuklar olarak görüyorum ben.

Yorum

• Yalnız arma müthiş görünüyor,yıldız da büyümüş orantılı olarak geçen yıllardaki şikayetten kurtulmuş olduk

Yorum

• kumaşdaki dokuma değişikliği neden var tamda armanın ortasından geçiyor izah edebilicek olan varmı ?

Yorum

• Arma süper olmuş. Bana çubuklu gibi geldi.

Yorum

• Şubuklu forma değil mavi forma çizgiler arasında hafif renk artışı koyulaştırması var

Yorum

• Twitter'da paylaşılan bir formanın aynısını Bursa'da Nike mağazasında armasız olarak gördüm..
                        Tabi,Nike mağazasında Atletico Madrid,ManU,PSG,Roma formalarını da inceledim..
                        Kumaşlara dokunarak,hissederek inceledim..
                        Bordo-Mavi olan ve bu seneki formalarımızdan biri olacağını iddia ettikleri formaya dokununca aradaki farkı anladım.Tabii, haliyle Nike'a ne kadar küfür varsa ettim.
                        Bu kadar küçük müyüz,bu kadar önemsiz miyiz biz ?!
                        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Twitter'da paylaşılan bir formanın aynısını Bursa'da Nike mağazasında armasız olarak gördüm..
                          Tabi,Nike mağazasında Atletico Madrid,ManU,PSG,Roma formalarını da inceledim..
                          Kumaşlara dokunarak,hissederek inceledim..
                          Bordo-Mavi olan ve bu seneki formalarımızdan biri olacağını iddia ettikleri formaya dokununca aradaki farkı anladım.Tabii, haliyle Nike'a ne kadar küfür varsa ettim.
                          Bu kadar küçük müyüz,bu kadar önemsiz miyiz biz ?!
                          Yukaeda saydigin takimlara gore bi cok kritere gore kucuguz

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kumaşdaki dokuma değişikliği neden var tamda armanın ortasından geçiyor izah edebilicek olan varmı ?
                            Kalıp öyle.

Büyütürsek bunda da görebiliriz http://1.bp.blogspot.com/-e-bpUS5NEg...-third-kit.jpg
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kalıp öyle.

Büyütürsek bunda da görebiliriz http://1.bp.blogspot.com/-e-bpUS5NEg...-third-kit.jpg
                              Aynen bu çizgiler biraz daha belirsiz ama bu

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yukaeda saydigin takimlara gore bi cok kritere gore kucuguz
                                "Bu kadar mı?" dedim...
                                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X