İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Arkadaki formalar içinde çok güzel formalar var şu dizaynlardan 10 yıllık forma çıkartırız. Biz Nike ile felan anlaşmayı iptal edip, burda bu kadar cevher varken kendimiz üretsek ne olur ki? Üstünde Nike logosu olunca ne değişiyor ki.
Şu önünde dalga olan beyaz ve lacivert forma çok hoşuma gitti. Zaten şu başlığa ne zaman girsem, en az 2-3 çok iyi forma tasarımına rastlıyorum.
Bu arada Eskişehir ve Bursa formaları çok sıradan. Nesi beğenilmiş anlamdım.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
eskişehir in formalarına bakıldığında sızan beyaz ve mavi formalar ne yazıkki "canhan bey yalanlamasına rağmen" doğruya benziyor.
sadece eskişehirin damalı forması yerine kuşaklı olabilir >> http://i.hizliresim.com/EYGXq8.png
Yorum
-
Çubuklu forma değil mi bu? Sağda ve soldaki bölümleri çubuklar olarak görüyorum ben.İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi formamiz
Yorum
-
Twitter'da paylaşılan bir formanın aynısını Bursa'da Nike mağazasında armasız olarak gördüm..
Tabi,Nike mağazasında Atletico Madrid,ManU,PSG,Roma formalarını da inceledim..
Kumaşlara dokunarak,hissederek inceledim..
Bordo-Mavi olan ve bu seneki formalarımızdan biri olacağını iddia ettikleri formaya dokununca aradaki farkı anladım.Tabii, haliyle Nike'a ne kadar küfür varsa ettim.
Bu kadar küçük müyüz,bu kadar önemsiz miyiz biz ?!Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Yukaeda saydigin takimlara gore bi cok kritere gore kucuguzİlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da paylaşılan bir formanın aynısını Bursa'da Nike mağazasında armasız olarak gördüm..
Tabi,Nike mağazasında Atletico Madrid,ManU,PSG,Roma formalarını da inceledim..
Kumaşlara dokunarak,hissederek inceledim..
Bordo-Mavi olan ve bu seneki formalarımızdan biri olacağını iddia ettikleri formaya dokununca aradaki farkı anladım.Tabii, haliyle Nike'a ne kadar küfür varsa ettim.
Bu kadar küçük müyüz,bu kadar önemsiz miyiz biz ?!
Yorum
-
Kalıp öyle.İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekumaşdaki dokuma değişikliği neden var tamda armanın ortasından geçiyor izah edebilicek olan varmı ?

Büyütürsek bunda da görebiliriz http://1.bp.blogspot.com/-e-bpUS5NEg...-third-kit.jpg● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Aynen bu çizgiler biraz daha belirsiz ama buİlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
"Bu kadar mı?" dedim...İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukaeda saydigin takimlara gore bi cok kritere gore kucuguzYa ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum