Bu sene Avni Aker'deki son senemiz, onun için özel bir şeyler yapılabilirdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane forma stad açılışıyla gösterilecekOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu formadaki bordo yakayi ve kollardaki bordoyu beyaza cevirebilecek bi arkadas varmi. Merak ediyorum öyle nasi görünür acaba. Bence cok daha güzel olur.
TS Armasinin etrafida beyaz olabilir.
Yeni sezon formamız bu değil Ofspor forması.Burda paylaşırken belirtin.Facebook twitterda insanlar yeni sezon diye paylaşıyor.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon formamız bu değil Ofspor forması.Burda paylaşırken belirtin.Facebook twitterda insanlar yeni sezon diye paylaşıyor.
Bu tip yorumlara inanılmaz ayar oluyorum.
Birşeyi kesin net biliyormuş gibi karşı tarafı azarlamaya ne kadar da meraklısınız.
Formayı gördünüz mü?
(Görmediyseniz bu kesinlik nereden geliyor?)En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 23:12.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO 1. şıktaki sponsor hangisi Ali Fuat abi? Umbro deme, ağlarım.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorluk için teklif veren 4 marka vardı, onların arasında Umbro yoktu
Abi sakıncası yoksa söyleyebilir misin markaları?
Özellikle Macron var mıydı?
Yorum
-
http://www.footyheadlines.com/2015/0...15-16-kit.html napoli macronu bırakıp kappaya geçtiğine çoook pişmandır muhtemelen
http://www.footyheadlines.com/2015/0...15-16-kit.html bari beyaz ya da bordo formamız da şöyle çizgili olaydı üst ve şortu bu da katalog ama adamlar seçmiş
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sakıncası yoksa söyleyebilir misin markaları?
Özellikle Macron var mıydı?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlıkta yazılmıştı kaçırmışsın: Kappa, Adidas, Lotto, Hummel
Teşekkürler abi.
Kappa Alman ve İtalya'da Adından tekrar söz ettirmeye başladı ama kalite ve desen olarak vasat kalıyor bence.
Adidas bizi reddetmiş(ti).
Lotto ve Hummel'ı da çöpe at gitsin.
Iyiki anlaşma sağlanmamış diye düşünüyorum ama seneye şimdiden anlaşma yapmak lazım. Ben Macron'u tercih ederdim.
Yeni Stadı'mızla adamlara cazip gelebilir sponsorumuz olmak.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsorluk için teklif veren 4 marka vardı, onların arasında Umbro yoktuİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlıkta yazılmıştı kaçırmışsın: Kappa, Adidas, Lotto, Hummelteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Yazık vallahi yazık...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum