Defalarca konuşuldu. Bir sene öyle bir girişleri oldu (13-14 sezonu olmalı) arkası da çizgili çıkardı federasyon uyarı verdi. O sene yapıştırmalarla çözdüler sorunu, sonrasında sonuç:
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Lansman konusunda fazla bütçeye ihtiyaç yok. Bütçesizde güzel bir tanıtım yapılabilir ama tabi bir çok kişinin saydığı niteliklerin olması gerek yönetimde.
Sadri Şener döneminde hem lansman olmuştu hem de soyunma odasında çekilen fotoğraflarla resmi siteden duyurulmuştu.
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Cardozo'yu alıp bu şekilde fotoğraf çekip photoshoptan bir kaç efektlerle süsleyip tanıtım yapmak zor değil. Herkes hatırlıyor geçen seneki rezilliği. Bırakın photoshopu paintle forma tanıttılar.
Ayrıca o sezon şehre büyük formalar asılmıştı. Link 1Link 2 Hatta bilmiyorum kulüple alakası var mıydı ama şöyle bir çalışma yapılmıştı Link 1Link 2 Her ne kadar sonradan büyük hasara uğradıysa da...
Şu iki resim arasındaki uçurum durumu özetliyor aslında.
Yine geçmişe dönelim 12-13 sezonu. Türkiye'de hiç yapılmamış bir şeyi yaparak internette formalarimiztertemiz.com diye bir site açtık. O site şu an açılmıyor muhtemelen bir kaç lira ödemeyip ilgilenmemekten kaynaklanıyor. Halbuki internet ortamında yaptığımız en harika şeylerden biriydi.
Ben şu formayı istiyorum, harika. Keşke kolunda yatay değil tek kısa dikey bir çizgi olsa. Mükemmel bir forma. Armada işleme olacak altın sarısı kenarları. 10 yıl aralıksız giy
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
13 gün sonraki maça geçen sezon formalarıyla çıkacaklarmış.Formalar 20 Temmuz'da satışa çıkacağı için büyük sır bozulmasın 4 gün daha dayanalım demişler net bilgi.
Yorum