İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelogo dikişlimi o logoya canlı gözle bakmıştım güzel ama yapışkanmı dikişlimi hatırlayamadım
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 forma olan bir setten fazla birşey beklemeyin. Dediğim gibi yıllar sonra sadece logolarımız güzel.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen tarihte belkide en guzel en cok satan formanin parasini vermessen ustune ustluk bi de dayilanirsan nike ta sana boyle kitler yazik!
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktörlere verilen fesih paralarını nike a vereydik bu yıl ne formalar giyerdik
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLogo fenerin logosu gibi lextra yani. Yıldızıda güzel görünüyor.
Şükür atmanın değişmesi iyi olmuş.
Son kullandığımız yapıştırma armalar asil duruyordu ama inanılmaz yıpranmıştı benim ki.
Son dikişli armalar ise sorunsuz ama dandik duruyor.
Eğer dediğin gibi ise sonunda armayı becermişler.
Bir de renktaş formayı gördüysen en azından Bilbao ile aynı mı yoksa farklı mı?
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 forma olan bir setten fazla birşey beklemeyin. Dediğim gibi yıllar sonra sadece logolarımız güzel.
Nike a gectıgımızden beri gold forma hariç hiçbir formaya direkt kötü diyemedim .
Bu senede belli bir standartta olacaklardır .
Armanın güzelleşmesi ekstra puan61
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyduğumu söyleyim size bilbao forması ile aynı fakat yakası farklı.Şimdi birazda kol konuşalım. Çubuk yok dimi
Ayrıca şu logo olayına çok sevindim. Tahmin ettiğim gibiyse son yıllarda formada yaptığımız en olumlu hareket olur.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum