Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lextra logo kullanılacak formalarda. Şuan TS Club da satılan kulübün kendi yaptığı çocuk formalarında kullanılan logolardan.
    logo dikişlimi o logoya canlı gözle bakmıştım güzel ama yapışkanmı dikişlimi hatırlayamadım

Yorum

• İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      logo dikişlimi o logoya canlı gözle bakmıştım güzel ama yapışkanmı dikişlimi hatırlayamadım
      O logoya dikiş tutmaz ki zaten

Yorum

• Yorum

• 4 forma olan bir setten fazla birşey beklemeyin. Dediğim gibi yıllar sonra sadece logolarımız güzel.

Yorum

4 forma olan bir setten fazla birşey beklemeyin. Dediğim gibi yıllar sonra sadece logolarımız güzel.
            Sen tarihte belkide en guzel en cok satan formanin parasini vermessen ustune ustluk bi de dayilanirsan nike ta sana boyle kitler yazik!

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen tarihte belkide en guzel en cok satan formanin parasini vermessen ustune ustluk bi de dayilanirsan nike ta sana boyle kitler yazik!
              Teknik direktörlere verilen fesih paralarını nike a vereydik bu yıl ne formalar giyerdik

Yorum

• Logomuz zaten güzeldi.. Yıldız biraz küçüktü sadece.

Antrenman ürünlerini gördükten sonra bir şey beklemiyorum zaten..

Bu yönetimin lescondan bile forma yaptırması başarıdır..

Yorum

• Logo fenerin logosu gibi lextra yani. Yıldızıda güzel görünüyor.

Yorum

Teknik direktörlere verilen fesih paralarını nike a vereydik bu yıl ne formalar giyerdik
                    Aynen kanka☺

Yorum

Logo fenerin logosu gibi lextra yani. Yıldızıda güzel görünüyor.

Şükür atmanın değişmesi iyi olmuş.

Son kullandığımız yapıştırma armalar asil duruyordu ama inanılmaz yıpranmıştı benim ki.

Son dikişli armalar ise sorunsuz ama dandik duruyor.

Eğer dediğin gibi ise sonunda armayı becermişler.

Bir de renktaş formayı gördüysen en azından Bilbao ile aynı mı yoksa farklı mı?

Yorum

• Duyduğumu söyleyim size bilbao forması ile aynı fakat yakası farklı.

Yorum

4 forma olan bir setten fazla birşey beklemeyin. Dediğim gibi yıllar sonra sadece logolarımız güzel.

Nike a gectıgımızden beri gold forma hariç hiçbir formaya direkt kötü diyemedim .
                          Bu senede belli bir standartta olacaklardır .
                          Armanın güzelleşmesi ekstra puan
                          61

Yorum

• Formaların net çıkış tarihi 20 Temmuz'mu arkadaşlar?
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 20 temmuzda TS Clublarda olacakmış.

Yorum

Duyduğumu söyleyim size bilbao forması ile aynı fakat yakası farklı.
                                Sevdiğimiz bir yaka modeli oldu onuda aldılar elimizden.. Neyse bilbao gibi olsunda yakadan feragat edebilirim Şimdi birazda kol konuşalım. Çubuk yok dimi

Ayrıca şu logo olayına çok sevindim. Tahmin ettiğim gibiyse son yıllarda formada yaptığımız en olumlu hareket olur.
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X