İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba oyuncuların giyeceği formalar ile satılacak formalar farklı olabilir mi? Yani model olarak değil de kumaş kalitesi ve kesim olarak?
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanmıyorum.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki niye laser delik en dandik formada kullanılmış? Niye diğerlerinde yok ve sadece beyazda var?
Yorum
-
Trabzonspor, forma ve diğer spor malzemeleri için Adidas – Nike firmalarıyla görüşmeler yaptıktan sonra yeniden Nike ile devam etmeye karar verdi.
Nike yetkilileriyle yapılan görüşmelerde beğenilerek önerilen forma modelinin, daha önce bordo mavili renklere sahip Ofspor tarafından sipariş edildiği ortaya çıktı.
Nike firması, Ofspor ile temasa geçerek bu modelin Trabzonspor’a verilmesini teklif etti. Ancak Ofspor kulübü, “Biz planlamamızı yaptık, formamızı belirledik. Değiştiremeyiz” yanıtını verdi.
Bunun üzerine Trabzonspor, yeni forma modeli önermek zorunda kaldı.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler hepinizi beyaz formanın SAĞ ALT KÖŞESİNE dikkatinizi çekmek istiyorum dikkat edin çubuklu forma görünüyor ve kalınlığıda belli üstelik TS LOGOSU ve yıldızı görünüyor
Dikkat ederseniz bordo ve mavi logo ve yıldıza göre yatay şekilde.
Yani bahsedilen forma olamaz ki ben kağıda benzettim
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaser delik benim kullandığım kalıp ile alakalı. O yakalı olan kalıp olarak elimde o vardı. Omuzdaki laser delikleri sildim. Yayınladıktan sonra diğerlerini farkettim.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak yilmaz6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün takımların beyaz forması olmak zorunda federasyon kararı nedeniyle. O nedenle beyaz forma bu kadar baştan savma olabilir. Diğer formaları bekleyip görelim
Yorum
-
İlk olarak yilmaz6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün takımların beyaz forması olmak zorunda federasyon kararı nedeniyle. O nedenle beyaz forma bu kadar baştan savma olabilir. Diğer formaları bekleyip görelim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum