Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne olacaksa olsun formamizi alalim

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fatih k renkdaşın dediği öneri güzel gecen sene Napoli yaptı beyaz zemin istine önce formanın kolları ertesi gün alt kısmı filan derken 5.gün güzel bir görselle yayımladılar formalarını
      Meraklandırıcı tanıtım budur. Öyle sabredelim bekleyelim denilmesini kabul etmiyorum artık. Geçen senelerdeki tavrımı da bilen bilir.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Meraklandırıcı kampanya yapmak güzel ama o iş ajans işi. Kulübün profesyonel bir ajansa bu iş için bir bütçe ayıracağına, bu işi bizim kadar ciddiye alacağına inanıyorsanız çok iyimsersiniz.

Juventus'un son forma tanıtım kampanyası

You Tube videosu

https://www.youtube.com/watch?v=v738xPT9P-8
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma lansmanı yapmak, bunu planlamak uygulamak işin sonuç kısmı.
          Öncesinde böyle bir vizyona sahip yönetim olmalı değil mi? Ortada bu anlamda yönetim var mı sizce? Veya bütün o beklentilerimizi karşılayacak bir planlama veya bütçe? TS Club fedakarlık ve dar imkanlarla sürüp gidiyor işte.

Forma modelleri ile ilgili tahminlerim kulağıma gelen bilgiler var ama ne söylesem yanlış anlaşılıyor diye tahmin veya yorumlarımı bile yazmıyorum. Tasarım okumaları yapmaya çalışıyorum ama ben söyledim diye yanlış anlaşılıyor söylediklerim...
          Abi senin dediklerin doğru ancak 10 senedir hala planlama yapamıyorlarsa bıraksınlar biz yapalım. Ben defalarca e-posta attım ismi lazım olmayan yöneticiye. Bu ne açlıkmış kardeşim yahu. Mütevazi olamayacağım ben bu işin kralını yapıyorum. Lansman (ben tanıtım demeyi uygun buluyorum) yani tanıtım bu kadar gecikiyorsa bıraksınlar işi bilen yapsın. Ayrıca tanıtıma da gerek yok, çıkarsınlar formayı adam akıllı görseller, adam akıllı fotoğraflar yeterli olur. Öyle Burcu Esmersoy'u çağırıp forma tanıtınca ne oluyor?

Bir çok konuda hemfikiriz ama bu konuda seni "artık" haksız buluyorum abi. Tanıtım öyle bir podyum koyup futbolcuları çıkarmak değildir. Bir tanıtım kampanyası yapacaksalar yapsınlar (ki şimdiye kadar başlamış olması gerekirdi) yoksa iphone'la çekip atsınlar siteye formaları.

Tanıtım nasıl olur? Bak gs geçen sene #aslanavda diye diye başladı kampanyasına. Yahu bunu yapmak için Nike desteğine gerek yok ki! Bunu yapacak iyi ajanslar var, ha ben para vermeyeyim diyorsa iphone'la çeksin koysun siteye. Az para vereyim diyorsa ben bir Trabzonsporlu olarak bu işe gönüllüyüm (hiç para almadan yaparım diyemiyorum )
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Efsane Çubuklu forma diye buna derim ;

En son Tayfun tarafından düzenlendi; 02.07.2015, 15:59.
              .

Yorum

Forma lansmanı yapmak, bunu planlamak uygulamak işin sonuç kısmı.
                Öncesinde böyle bir vizyona sahip yönetim olmalı değil mi? Ortada bu anlamda yönetim var mı sizce? Veya bütün o beklentilerimizi karşılayacak bir planlama veya bütçe? TS Club fedakarlık ve dar imkanlarla sürüp gidiyor işte.

Forma modelleri ile ilgili tahminlerim kulağıma gelen bilgiler var ama ne söylesem yanlış anlaşılıyor diye tahmin veya yorumlarımı bile yazmıyorum. Tasarım okumaları yapmaya çalışıyorum ama ben söyledim diye yanlış anlaşılıyor söylediklerim.

Bütün bu forma modellerini beklerken önceki senelerde bu tatlı bekleyişi Trabzonsporumuz için pozitif kullanmaya çalıştım.

Formaların sızdırılmasını doğru bulmuyorum. Bulmuyorum zira; o çekilen fotoğraflar algılarımızı etkiliyor. Formalar duyurulduğunda bile ne kadar çok tepki çekiyor görüyorsunuz. Sonra o ilk tepkiler, formaları futbolcuların üstünde görünce ve sonrasında canlı olarak görünce bir anda hayranlığa dönüşüyor. Önce eleştirenler beğenilerini paylaşıyor bu sefer.

Bu süreçler sadece bizde değil tüm dünyada aynı şekilde. Taraftarın merak etmesi bir an önce çıkmasını istemesi normal.

Ama kendi gerçeklerimizi göz önüne almadan yapacağımız değerlendirmeler ve beklentiler, gerçekleri ıskalamamıza neden olabilir.

Geçtiğimiz sezon forma siparişleri, beklentinin üstünde olağanüstü talep, yok satan formalar, ek siparişler. Adamlara paralarını zamanında ödemediğimiz gibi s*ktr çekmeler, mafya vari çıkışlar. Sponsor arayışları gelen miktarları beğenmemek ve Nike ile devam kararı, üretim... hepsi süreç ve zaman.

Şu anda Trabzon'da formalarla ilgili hummalı bir çalışma olduğuna eminim. Kulüp de tek gelir kaynağı olan forma satışına bir an önce başlayıp para kazanmak ister. Ama istemekle yapmak farklı şeyler.

Formaların ne zaman satışa çıkacağını bilmiyorum. Daha önce paylaştığım bütün bilgiler, birinci kaynaktan kendi kulaklarımla duyduğum, gözlerimle gördüğüm ve dokunup giydiğim bilgilerdi.

Her öğrendiğimi de hemen paylaşmadım, şimdi de kesin bir bilgi veriyorum: bilmiyorum ve ilgilenmiyorum.

İşlerimin yoğunluğu ve ilgilenmemem güzel olmayacakları anlamını hiç taşımıyor, bilakis yeni sezonda da ligin en güzel formalarını giyeceğimize eminim.

Forma modeli seçme konusunda yöneticilerin pek fazla seçeneği yok aslında. İyi ki de yok.

Geçtiğimiz sezonlarda lisanslı formasını satışa ilk çıkaran hep biz olurduk. Diğer takımların formaları sızdı ama hepsi satışta mı veya satışta mı? Fiyatları ne kadar bilgi var mı? Yok! ( olan varsa paylaşsın lütfen )

Ramazan sabır ayı, formaların büyük gizlilikle Trabzon'a ulaşması bile büyük başarı. Geçen sezon sızıntıyı yapan Özer değil, yöneticinin odasında bu dikkatsizlik ve özensizliği yapanlardı. Özer o sıralarda yurtdışında kamptaydı ve twitter veya herhangi bir sosyal medya mecrasından o fotoğrafları paylaşmamıştı.

Formaları güzelleştiren o ruhu taşıyabilecek futbolcularda gizli.

Trabzonspor olduğumuzu unutmayın.

Bekleyelim görelim.

Ali Fuat abi sana katılmakla beraber, şu yönetimin gitmesini istediğim en büyük etkenlerden biri NIKE ile olan sözleşme bitince gidip puma yada lesconla anlaşacak vizyonda oluşlarıdır.

adidasın bir arkadaşın dediği gibi retro ayağına rezil tasarımlar yapması, pumanın tayt kumaşından daracık forma yapması (Arsenal benim için artık sıradan takım olmuştur misal)

ts clupın fedakarlık ve dar imkanlarla gidiyor olması yine kulubun vizyonsuzlugundan kaynaklanmakta bence. önce oturup tasarım yapmayı bilen adamları işe getirecekler trikocuyu tuhafiyeciyi zuccaciyeciyi degil ama bundan önce hangi yonetim yaptı bunları dersen ona da verecek cevabım yok acıkcası.

su kulup ne kadar rezil oldu son iki senede. 30 yildir sampiyon olamiyor. elle tutulur basarimiz Turkiye kupası, Super kupa, baska? tüm bunlara rağmen forma alıyorsam her sene, inan ki bunda bunca amatörün içinde bir profesyonel olan nike için alıyorum. çünkü yönetimden taraftara futbolcudan Trabzonsporun agir abilerine kulube hakettiği değeri veren, kulubu enayi yerine koymayan tek yapı nike. nike'ı beğenmeyenler olabilir elbette ancak adamların bir dünya profesyoneli olduklarını unutmayalim. e profesonel şirketede profesyonel muhattap lazım. dediğin gibi başarıyla kendi gerçeklerimizle orantılı bu iş. niketan özel beklenti içine girmek için önce vermek lazım ki alalım. vermeden almak Allaha mahsustur. başarı yok, vizyon yok, efendilik yok formaya gelince özel forma yapmıyor oluyor.

bunlar elbette benim şahsi düşüncelerim. kimseninde görüşüne fikrine saldırma hakkı görmüyorum kendimde ama bizim taraftar seni bile yanlış anlayıp geçen senelerde yaşça bir çoğumuzdan büyük olmana rağmen çirkinleşebiliyorsalar kimsenin hacıosmanoğlu yönetimine laf söylemeye de hakkı yok. herkes hakettiği gibi yönetiliyor işte.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi senin dediklerin doğru ancak 10 senedir hala planlama yapamıyorlarsa bıraksınlar biz yapalım. Ben defalarca e-posta attım ismi lazım olmayan yöneticiye. Bu ne açlıkmış kardeşim yahu. Mütevazi olamayacağım ben bu işin kralını yapıyorum. Lansman (ben tanıtım demeyi uygun buluyorum) yani tanıtım bu kadar gecikiyorsa bıraksınlar işi bilen yapsın. Ayrıca tanıtıma da gerek yok, çıkarsınlar formayı adam akıllı görseller, adam akıllı fotoğraflar yeterli olur. Öyle Burcu Esmersoy'u çağırıp forma tanıtınca ne oluyor?

Bir çok konuda hemfikiriz ama bu konuda seni "artık" haksız buluyorum abi. Tanıtım öyle bir podyum koyup futbolcuları çıkarmak değildir. Bir tanıtım kampanyası yapacaksalar yapsınlar (ki şimdiye kadar başlamış olması gerekirdi) yoksa iphone'la çekip atsınlar siteye formaları.

Tanıtım nasıl olur? Bak gs geçen sene #aslanavda diye diye başladı kampanyasına. Yahu bunu yapmak için Nike desteğine gerek yok ki! Bunu yapacak iyi ajanslar var, ha ben para vermeyeyim diyorsa iphone'la çeksin koysun siteye. Az para vereyim diyorsa ben bir Trabzonsporlu olarak bu işe gönüllüyüm (hiç para almadan yaparım diyemiyorum )
                  Bütün bunlar için önce niyet sonra profesyonel bir planlama ve bunu uygulayacak ekip, zaman ve bütçe gerekiyor. Bu ön şartların kaçı var ki biz sonuç istiyoruz?

Kulüp geçen sene ilk kez forma tanıtımı için sosyal medyayı kullandı ve TS Club için ayrı bir hesap açtı. O lansman için harcanan para 0 TL yazıyla sıfır. Ne kadar kısa sürede karar verilip uygulandığını da gayet net biliyorum.

Hala bu konularla ilgili bir makam olduğunu düşünüyorsunuz. TS Club yönetimi yöneticiler ve TS Club genel müdürlüğü olarak o kadar çok değişti ki. Emimin yüzyüze sen de konuşsan sana da "haklısın, hepsi olmalı, ama elimizden gelen bu" diyeceklerdir. Diyecek birini bulabilirsen tabii.

Kulübün bu yapısıyla bu yönetim ile formaların şu yakın zamanda çıkıyor olması bile bir mucize.

Forma tanıtımı için yapılacaklar belli. Her sezon yeni bir hastag ile taraftarın heyecanı satışa yönlendirilebilir. Kulübün en çok para kazandığı işe biraz para yatırıp profesyonel destek alması lazım.

Olmasını herkesten çok ben istiyorum, istiyorum ama kulübün iç yapısını yakından bilip tanıdıkça taraftar açısından bakmakla kulübün gerçekleri örtüşmediğini görüyorum ne yazık ki. Bütün o iyi niyetler gelip gelip bir görünmez duvara toslayıp tuz buz oluyor.

Lansman olacağını sanmıyorum. Son dakika bir futbolcularla bir çekim yaparlar mı bilemem.

Biz büyük kulüplere özeniyoruz onlar gibi olsun istiyoruz ama onların yaptıklarını yapmadan aynı sonuçların olması zor.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Efsane Çubuklu forma diye buna derim ;

bizim çubukluyla tek farkı yakası ozaman bizimkide efsaneydi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim çubukluyla tek farkı yakası ozaman bizimkide efsaneydi
                      arka kısımı unutma
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Bütün bunlar için önce niyet sonra profesyonel bir planlama ve bunu uygulayacak ekip, zaman ve bütçe gerekiyor. Bu ön şartların kaçı var ki biz sonuç istiyoruz?

Kulüp geçen sene ilk kez forma tanıtımı için sosyal medyayı kullandı ve TS Club için ayrı bir hesap açtı. O lansman için harcanan para 0 TL yazıyla sıfır. Ne kadar kısa sürede karar verilip uygulandığını da gayet net biliyorum.

Hala bu konularla ilgili bir makam olduğunu düşünüyorsunuz. TS Club yönetimi yöneticiler ve TS Club genel müdürlüğü olarak o kadar çok değişti ki. Emimin yüzyüze sen de konuşsan sana da "haklısın, hepsi olmalı, ama elimizden gelen bu" diyeceklerdir. Diyecek birini bulabilirsen tabii.

Kulübün bu yapısıyla bu yönetim ile formaların şu yakın zamanda çıkıyor olması bile bir mucize.

Forma tanıtımı için yapılacaklar belli. Her sezon yeni bir hastag ile taraftarın heyecanı satışa yönlendirilebilir. Kulübün en çok para kazandığı işe biraz para yatırıp profesyonel destek alması lazım.

Olmasını herkesten çok ben istiyorum, istiyorum ama kulübün iç yapısını yakından bilip tanıdıkça taraftar açısından bakmakla kulübün gerçekleri örtüşmediğini görüyorum ne yazık ki. Bütün o iyi niyetler gelip gelip bir görünmez duvara toslayıp tuz buz oluyor.

Lansman olacağını sanmıyorum. Son dakika bir futbolcularla bir çekim yaparlar mı bilemem.

Biz büyük kulüplere özeniyoruz onlar gibi olsun istiyoruz ama onların yaptıklarını yapmadan aynı sonuçların olması zor.
                        Abi yazımda da belirttim bu makam yok, bunu biliyoruz. Onun için yine yazdığım gibi biz oluştururuz. Bir daha yazmama gerek yok herhalde. Zira senin yazdıklarını biliyorum, kulübün durumunu da biliyorum. Ona göre yazıyorum zaten burada hayallenmiyoruz olabilecek olanı söylüyoruz. Ha bana dersin ki "Bunlar rant peşinde seni beni sokmazlar oraya" sana derim eyvallah.

Yorum

• Dikkat ediyorum da şu inter'in formaları kusursuz yapılıyor. Nike inter'e mükemmel forma tasarlıyor. Özellikle arma ve yıldızın tasarımı ve büyüklüğü çok şık, çok güzel..

Arma ve yıldız demişken yeni sezon antreman formalarındaki arma ve yıldız yine rezil kepaze durumda..
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 02.07.2015, 16:36.

Yorum

• İnter'in çubuklu formaları harbi efsane bizim bu seneki çubuklu da çok güzeldi keşke her sene ince çubuklu formamız olsa..

Yorum

• Nike kataloglarında çubuklu forma Inter stripes olarak geçer. Genişliği bellidir. İnter çubuklusu klasik bir formadır.

1990-1991 UEFA Kupası zaferinin 25. yıldönümünü nedeniyle yapıldı bu formalar.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2015, 17:03.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X