Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arka kısımı unutma
    o bizim fenerasyonun işi arka kısım düz renk olacak diye

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o bizim fenerasyonun işi arka kısım düz renk olacak diye
      fenerinki çizgili ama
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

fenerinki çizgili ama
        e adı üstünde fenerasyon

Yorum

fenerinki çizgili ama
          Defalarca konuşuldu. Bir sene öyle bir girişleri oldu (13-14 sezonu olmalı) arkası da çizgili çıkardı federasyon uyarı verdi. O sene yapıştırmalarla çözdüler sorunu, sonrasında sonuç:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• peki ya bu senekiler...

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ya su sikecileri formasini silin lütfen
              görünce oruc bozacak kivama geliyorum
              link koysaniz olmuyormu
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Lansman konusunda fazla bütçeye ihtiyaç yok. Bütçesizde güzel bir tanıtım yapılabilir ama tabi bir çok kişinin saydığı niteliklerin olması gerek yönetimde.

Sadri Şener döneminde hem lansman olmuştu hem de soyunma odasında çekilen fotoğraflarla resmi siteden duyurulmuştu.

11-12 sezonu - Diğer 1 Diğer 2 Diğer 3
                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Cardozo'yu alıp bu şekilde fotoğraf çekip photoshoptan bir kaç efektlerle süsleyip tanıtım yapmak zor değil. Herkes hatırlıyor geçen seneki rezilliği. Bırakın photoshopu paintle forma tanıttılar.

Ayrıca o sezon şehre büyük formalar asılmıştı. Link 1 Link 2 Hatta bilmiyorum kulüple alakası var mıydı ama şöyle bir çalışma yapılmıştı Link 1 Link 2 Her ne kadar sonradan büyük hasara uğradıysa da...

Şu iki resim arasındaki uçurum durumu özetliyor aslında.

Yine geçmişe dönelim 12-13 sezonu. Türkiye'de hiç yapılmamış bir şeyi yaparak internette formalarimiztertemiz.com diye bir site açtık. O site şu an açılmıyor muhtemelen bir kaç lira ödemeyip ilgilenmemekten kaynaklanıyor. Halbuki internet ortamında yaptığımız en harika şeylerden biriydi.

http://trabzonspor.org.tr/default.as...9#.VZVcjxvtmkp Diğer 1

Hatta bu site ödüle aday gösterilerek altın örümcek'de finale kaldı http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...3#.VZVc2xvtmko
                Geçmiş tarihimize ait 3D forma çizimleri vardı. Keşke o zamanlar kaydetseymişim siteyi.

O sezon lansmanı : http://trabzonspor.org.tr/default.as...3#.VZVjShvtmko

Aynı şekilde 13-14 sezonu hem lansman hem görsellerle tanıtım yapıldı

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Buralardan Özer'in loş ortamda tost makinesiyle çekilmiş fotoğraflarına geldik. Durum bu.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben şu formayı istiyorum, harika. Keşke kolunda yatay değil tek kısa dikey bir çizgi olsa. Mükemmel bir forma. Armada işleme olacak altın sarısı kenarları. 10 yıl aralıksız giy
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [IMG][/IMG]

Bence çok güzel oldu #5
                    Bu da harika yapın şunları da alalım işte be, hazır Ramazandayız para da birikti
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 13 gün sonraki maça geçen sezon formalarıyla çıkacaklarmış.Formalar 20 Temmuz'da satışa çıkacağı için büyük sır bozulmasın 4 gün daha dayanalım demişler net bilgi.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Logomuz güzel olacak rahat olun. Beğeneceğiniz tek şey belkide sadece logomuz olacak.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Logomuz güzel olacak rahat olun. Beğeneceğiniz tek şey belkide sadece logomuz olacak.

Renktaş gördün mü?

Ayrıca sakıncası yoksa formalarda kullandığın armamızın png'sini atabilir misin sana zahmet?
                          En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 00:35.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renktaş gördün mü?

Ayrıca sakıncası yoksa formalarda kullandığın aramımızın png'sini atabilir misin sana zahmet?
                            Tam detaylı olmamakla beraber birşeyler biliyorum.

Yorum

Logomuz güzel olacak rahat olun. Beğeneceğiniz tek şey belkide sadece logomuz olacak.

Ne demek reis şimdi bu? Allah aşkına biliyosanız söyleyin Dünyayı kurtarmıyoruz şurda.

Yorum

Tam detaylı olmamakla beraber birşeyler biliyorum.

Şu bildiklerinizden bize de biraz bahsetseniz ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X