Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumda fazlası ile forma mevcuttu 2 gün öncesine kadar...
    Şu anda vardır muhtemelen bi kaç hafta önce yoktu ve ne zaman geleceği meçhuldü.. Forumda var ama yönlendirmiyor merkez oraya kulübün olmadığı için..

Şimdi 3 maç kazansak arka arkaya 2 gün forma satarız 1 ay forma bekleriz..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Armanın boyutu fena değil ancak çubuklu formada bordonun içerisinde kayboluyor armamız.
      evet bordoya kötü denk gelmiş bu sene

seneye formamızın daha iyi olacağı görüşündeyim mavi ağırlıklı bir çubukluda

armamız daha güzel durur kontur yapılsa sarı veya beyaz ya da gri olur ki çok hoş durcağını düşünmüyorum

Yorum

• Yardımcı hocanın üzerindeki eşofman çok güzel böyle ürünler neden satışa çıkmıyor arkadaşlar
        En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 13.11.2014, 15:24.

Yorum

• İlk olarak Rockwaryum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yardımcı hocanın üzerindeki eşofman çok güzel böyle ürünler neden satışa çıkmıyor arkadaşlar
          eşofman değilde sanki mont gibi duruyor ama çok cixx satışı olsa aynen alırım bende
          TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İdman kiti satışı yok denilmişti bu sene..

Amatörlükte sınır tanımıyoruz sıkıntı yok

Yorum

• Hiç bir mağazada forma yok formalar ocakta gelecek, bu rezilliğe, bu aymazlığa karşı lanet okuyorum.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Hâlâ mı forma yok
                www.x.com/zykmda

Yorum

• sitede neden antreman ürünleri yok bu sene? 3-4 ürün almayi düsünüyordum her sene oldugu gibi

Yorum

• yeni antrenman sweatleri gelmiş istanbul ts cluba bayramda Trabzon dakilerde vardı zaten ama hep büyük beden

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Forma tanıtımını şu resimler ile yapılsaydı sıfıra yakın eleştiri alırdı kulüp. Özellikle ilk resim süper.

Yorum

• arkadaşlar bu nike ile olan forma sponsorluğu ne zaman bitiyor bilen varmı benim bildiğim kadarıyla 2008 sezonundan itibaren 3+2 yıllıktı ve geçen sezon sonu itibari ile bitmişti bu yılda nıke ile başladık acaba biz duymadan yeni imzamı atıldı.

Yorum

• yazmayı unutmuşum benim forma tercihim kesinlikle ADİDAS dır.

Yorum

• Kac bin forma sattık acaba

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar bu nike ile olan forma sponsorluğu ne zaman bitiyor bilen varmı benim bildiğim kadarıyla 2008 sezonundan itibaren 3+2 yıllıktı ve geçen sezon sonu itibari ile bitmişti bu yılda nıke ile başladık acaba biz duymadan yeni imzamı atıldı.
                              Geçen sezon değil 12-13 sezonu sonu bitmişti o sözleşme. Uzatıldığı kesin ama kaç yıllık olduğuna dair bir bilgi yok.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar bu nike ile olan forma sponsorluğu ne zaman bitiyor bilen varmı benim bildiğim kadarıyla 2008 sezonundan itibaren 3+2 yıllıktı ve geçen sezon sonu itibari ile bitmişti bu yılda nıke ile başladık acaba biz duymadan yeni imzamı atıldı.
                                nike ile son yılımız çok çok büyük bir süpriz olmaz ise önümüzdeki yıl adidas giyeceğiz... üzülerek söylüyorum...
                                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X