arkadaşlar bu nike ile olan forma sponsorluğu ne zaman bitiyor bilen varmı benim bildiğim kadarıyla 2008 sezonundan itibaren 3+2 yıllıktı ve geçen sezon sonu itibari ile bitmişti bu yılda nıke ile başladık acaba biz duymadan yeni imzamı atıldı.
arkadaşlar bu nike ile olan forma sponsorluğu ne zaman bitiyor bilen varmı benim bildiğim kadarıyla 2008 sezonundan itibaren 3+2 yıllıktı ve geçen sezon sonu itibari ile bitmişti bu yılda nıke ile başladık acaba biz duymadan yeni imzamı atıldı.
Geçen sezon değil 12-13 sezonu sonu bitmişti o sözleşme. Uzatıldığı kesin ama kaç yıllık olduğuna dair bir bilgi yok.
nike ile son yılımız çok çok büyük bir süpriz olmaz ise önümüzdeki yıl adidas giyeceğiz... üzülerek söylüyorum...
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR...MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum