İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son renac tarafından düzenlendi; 04.08.2014, 11:03.
-
kaleci forması neden hala yok delirecem !ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
* 38393948839228 senedir şu kulupte bir Allahın yarattığı insan koyu forma koyu tozluğa lan biz niye beyaz şort giydirmiyoruz demedi lan,kendimi kesicemTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya'da TS Club yok. Nike mağazalarında belki vardır ama henüz gittiğini düşünmüyorum..
Kendi alıp satan o da kar olsun diye değil hizmet olsun diye yapan bir spor mağazasında varsa vardır başka bulamazsın..
tamam is yapmadigindan kapanmis olabilir. Ancak sen giderde ayligi 6-7 bin lira olan caddede magaza acarsan kapanirsin tabi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya'da TS Club yok. Nike mağazalarında belki vardır ama henüz gittiğini düşünmüyorum..
Kendi alıp satan o da kar olsun diye değil hizmet olsun diye yapan bir spor mağazasında varsa vardır başka bulamazsın..
Fakat Manavgat'ta Akdeniz caddesini geçtikden sonra ve Alanya'da Ahmet Tokuş caddesindeki bazı spor mağazalarında formalarımız bulunmakta.En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 04.08.2014, 16:41.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene sponsor olmuyacak sanırım seneye stad isim hakkı ve forma sponsoru beraber satılacak.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
formaları çakma şikecilerin forması orjinal bildiğin misyonerlik şerefsizlik ne diyim
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşyeri Bakırköy, ev halkalı\atakent...senin iş yeri nerdeydi?
bu arada ilk yıkama ardından formamdaki hologram söküldü ama olsun
ts club a uğradım bugün 10-15 bin arası forma satılmış şuana kadar
seneye nike ile yeni değişik şartlarda sözleşme olabilirmiş bir de adidasa geçme ihtimalimiz de varmış umarım adidas olmaz zira kiğılıyı protesto edip adidas giymek
akla hizmet dil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum