Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak alitemelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleway arkadaş , okudukça şaşırıyorum.
eğer az sonra birisi "çubuklu çok güzel ama çubukları olmasa daha güzel olurdu " yazarsa da pek şaşırmayacağım. veya " mavi güzel ama yeşil olsa" gibi.
ne tuhaf bir topluluk olduk.
Harbi çubukludan millet ne bekliyor çubuklu dediğin klasiktir zaten
Nike ile gördüğümüz en iyi çubukludur kendileri..
Formayı forma yapan içindeki ruhtur 2010-11 formaları gayet kötü formalardı hele ki çubuklusu ama Şampiyon kadro olduğu için efsane görenler var Kappa formalarını görenler olduğu gibi..
Yorum
-
formada yazı karakteri de önemli.mesela r.madrid in ki çok güzeldi bu sene .bizde böyle şeyler girmiyorlar pek.
https://twitter.com/English_AS/statu...933953/photo/1
Yorum
-
Formalar ozel tasarim olacak deniyordu guya neyse ozel tasarim olmamasina ragmen formalari begendim ozellikle cubuklu formanin altina beyaz sortla sahaya cikarsak on numara olur.En son Koray tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 15:37.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformada yazı karakteri de önemli.mesela r.madrid in ki çok güzeldi bu sene .bizde böyle şeyler girmiyorlar pek.
https://twitter.com/English_AS/statu...933953/photo/1Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar ozel tasarim olacak deniyordu guya neyse ozel tasarim olmamasina ragmen formalari begendim ozellikle cubuklu formanin altina beyaz sortla sahaya cikarsak on numara olur.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu formayı başka hangi takımda gördün ? Tek forma özel tasarım diğerleri elit kategoriden özel uygulama olacak denildi öyle oldu..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Bu formalar öyle de böyle de sızacak ve millet böyle saldıracak dedik. Şu görselleri zamanında çıkartsaydılar tepkilerin büyük kısmı olmayacaktı.
İyi bir şekilde saklandı ama formalar ülkeye girip TS Club'lara dağıtıldıktan sonra sızacağını herkes biliyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum