Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nike ile Galatasaay gibi sözleşme yapmalıyız Hollanda'da tasarım ofisi açılmalı.

Nike bu durumda ipleri eline alır pazarlamayı kendisi yapar.

Bu şekilde çağ atlarız ama bizim geri kafalılar biz satalım kafasında oldukları için benim beklentim yok.

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aldın mı forma=)?

Yorum

• Benim özellikle merak ettiğim konu yazı fontları.

Benim en çok beğendiğim.

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Rekor kırılıyor denildi ama rekor kaç ne kadar forma satıldı?? Gerçi ne zaman taraftarı bilgilendiren bi kulüp olduk ki.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bu sezon 100.000 forma satsak 4 Milyon € / 12 Milyon ₺ yapar.

Kâr olarak ne kalır kulübe bilgisi olan ?
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben bir adet forma daha aldım Üsküdardan sabah , ama çocuk üsküdar TS Club olarak beklentinin altında dedi.
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bir adet forma daha aldım Üsküdardan sabah , ama çocuk üsküdar TS Club olarak beklentinin altında dedi.
                Oraya ne zaman gitsem hep aynısını diyor zaten

Bizim taraftarlar yogun olarak Ümraniye - Sultanbeyli - Yenisahra daki Ts Club'ı tercih ediyorlar. Üsküdar da çok yoğun değiliz.

Yorum

• Bizde de artık oyuncu forması satışı yapılmalı. Bizde bu kültür ve yapı hiç olmadı.

Formayı alıyor arkasına biz yazdırıyoruz. Bu durum Cardozo ile kırılmalı mesela. Cardozo 7 - Yazılı formalar satılmalı.

Yorum

• İlk olarak Kubilay Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün neredeyse bütün Avm ve merkezdeki nike mağazalarına gittim. Hiçbiryerde ve hiç bir mağazada Trabzonspor'a ait bir ürün bulunmamakta.

Fakat Manavgat'ta Akdeniz caddesini geçtikden sonra ve Alanya'da Ahmet Tokuş caddesindeki bazı spor mağazalarında formalarımız bulunmakta.

Bilgi icin cok sagol renkdas... Bi delilik edip sirf forma icin o yolu kat etcem
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak EmreSAĞLAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizde de artık oyuncu forması satışı yapılmalı. Bizde bu kültür ve yapı hiç olmadı.

Formayı alıyor arkasına biz yazdırıyoruz. Bu durum Cardozo ile kırılmalı mesela. Cardozo 7 - Yazılı formalar satılmalı.
                      Bunu yapıp neden elimizde gereksiz stok yaratalım ki ?

Bu çok mantıksız bir olay sonuçta anında yazılıyor isimler.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sezon 100.000 forma satsak 4 Milyon € / 12 Milyon ₺ yapar.

Kâr olarak ne kalır kulübe bilgisi olan ?
                        Trabzonsporun forma vb. ürünlerdeki kar marjı %60 gibi oranlarda..Net bilgi..
                        yAlCiN

Yorum

İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporun forma vb. ürünlerdeki kar marjı %60 gibi oranlarda..Net bilgi..

2.4 / 2.5 Milyon € ... İyi para ...
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Şu formanın arkasına neden mavi fontla değilde beyaz fontla yazılır isim ve numara hala anlayabilmiş değilim..
                            yAlCiN

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2.4 / 2.5 Milyon € ... İyi para ...
                              Toptan yapılan satışlarda da (boyner,barçınspor,bayiler,...vb.) %30 karı var ayrıca..
                              yAlCiN

Yorum

Uzun lafın kısası her sezon 100 Bin forma satsak 4 yılda 1 yıldız parası kazandırırız takıma ...
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X