izmir de mağaza yok ki gidip inceleyelim.nıke kendi mağazalarında var mıdır acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkası tamamen bordo. Hiç çubuk yok.valla bilen varsa açıklasın çok merak ediyorum
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubukluyu M mavi formayı ise S beden aldım. Zira mavi daha t-shirt gibi giyilebilecek bir model.. Çubukluyu ise kışın maça giderken ya da top oynarken giyerim ve altında uzun kollu birşeyler giymem gerekir düşüncesiyle M aldım.
Formalar dar kalıp değil. Bence de normal bedeninizin 1 altını alın - göbek büyükse onu bilemem tabi-.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ağlicam şimdi neden çubuklu formanın arkası da düz yapılır ... kuralmı bu yavalla bilen varsa açıklasın çok merak ediyorum
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz abi forma yakışmışHayırlı olsun
Arkadaşlar bu sezon forma satış rekoru kırılacağını düşünüyorum...beğenmeyen arkadaşlar fazla kasmasın
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Çubuklu polyester karışık naylonumsu mu?Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hayırlı olsun Cengiz
Cengiz Çubukcu: "Bakırköy TS Club'dan forma alan formasını giyip sokağa çıkıyor"
Bünyamin hocam tanıştığımıza memnun oldum
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakirkoy
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sen Trabzonspor için çok büyük bir değersin ...çok şey öğrettin bizlere...
Bünyamin hocam tanıştığımıza memnun oldum
Umarim yakin cevredeki butun arkadaslarla da tanisma firsatimiz olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum