Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renk gecıslerı cok bellı olmuyomus sımdı bakınca bence cubuklu harıka
    Katılıyorum. Bu konuda yaygara yapan arkadaşlar ne yazık ki kulübün paylaştığı dandik fotoğrafların kurbanı oldu.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Şu V olayı olmasaydı yok satardı.Mavi formayı alırım herhalde formaları görmedim ama çubuklu bu çekimlerde bile hoşuma gitmedi o geçişl.er
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ve cubuklu forma alinmstr bi kalabalik hayaliyle gttigim ts club ta hic bi kmseyi bulamaynca fornalarmznn

Ucunude rahat rahat denedm resm cktm beyaz forma icin soledgm kotu seylrr icin ozur dlerm insann ustnde daha guzel druo mavi forma tirt geldi ama cubuklu bi harikaaaaaaa

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çubuklu-Mavi Şort...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu V olayı olmasaydı yok satardı.Mavi formayı alırım herhalde formaları görmedim ama çubuklu bu çekimlerde bile hoşuma gitmedi o geçişl.er
            Çubukluyu reklamdan sonra almanı tavsiye ederim. Belli olmaz fazla.

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yorum

• Yorum

• bu formalar ile bu sene 1 kupa kaldırırsak deme keyfimize bu formalara kupa yakışır

hedefi küçük tutayım bir Türkiye kupası lazım bu sene en az 1 kupa şart
                  http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BMN ailesi olarak spor salonu açalım. Vücut yapalım vücut. Çuval gibi duran formalara kalıcı çözüm beyler.

Renkler olsun şekil şemal olsun mükemmel duruyor burada forma

İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formanin kollari ve ilk v deki renkler tam renklerimiz. Sonra aciliyor bordonun tonu.
                    Her fotoda ayrı gözüküyor tonlar anlamadım ki arkadaş Yukarıdaki fotodaki gibiyse 10 nujmara beş yıldız.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz şort + konçla züper ötesi olmuş çubuklu Diğerleri de harika duruyor.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Çubuklunun altına beyaz şort denemesi... sanki daha güzel oldu gibi..

Yorum

• Yalnız efsane cevap olmuş bu

Muller : "Ben Nike'ı anlamıyorum. Neden bilinmeyen takıma 3 forma veriyor ve İngiltere şampiyonu Manchester City'e sadece 2 forma veriyor.

John N. : "Eğer Trabzonspor için bilinmeyen takım diyorsan, üzgünüm dostum "modern futbola karşı" felsefesi hakkında hiç bir şey bilmiyorsun."
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• cubuklu beyaz sortla cok guzel duruyor. serkan unver ile gokhan dince baski yapin. mac oncesi esgudum toplantisina onlar katiliyor. forma setlerini onlar oneriyor, hakemler de karar veriyo

@gkndinc
                            @unverserkan
                            En son EROS87 tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 17:10.

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formanin krali iste daha ne istiyor bu millet.Adam gibi gögüs reklami koy formaya,siradan olmasin bak formada rekor kirmiyormusun.
                              iho istifa.

Yorum

• Mavi formanın arkasını çekebilir mi birisi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X