İlk olarak alihan_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu V olayı olmasaydı yok satardı.Mavi formayı alırım herhalde formaları görmedim ama çubuklu bu çekimlerde bile hoşuma gitmedi o geçişl.er
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN ailesi olarak spor salonu açalım. Vücut yapalım vücut. Çuval gibi duran formalara kalıcı çözüm beyler.
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanin kollari ve ilk v deki renkler tam renklerimiz. Sonra aciliyor bordonun tonu.Yukarıdaki fotodaki gibiyse 10 nujmara beş yıldız.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak fatelover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğerleri de harika duruyor.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yalnız efsane cevap olmuş bu
Muller : "Ben Nike'ı anlamıyorum. Neden bilinmeyen takıma 3 forma veriyor ve İngiltere şampiyonu Manchester City'e sadece 2 forma veriyor.
John N. : "Eğer Trabzonspor için bilinmeyen takım diyorsan, üzgünüm dostum "modern futbola karşı" felsefesi hakkında hiç bir şey bilmiyorsun."● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
-
İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho istifa.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum