Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nike'ı tek geçerim. Bütün efsane formalarınızda Nike imzası var bence.
    Forma kalmaması Nike'la ne alakası olabilir ki.
    Adam akıllı siparişleri verildi de Nike mı yetiştirmedi.
    Canalıcı şu aslında parasını verdik te kimse bize forma vermedi mi?
    Formaları sat parasını verme, üstüne atarlan.
    Öte yandan formaların talep görüp satılması da ayrı konu tabii. Beğeniliyor ki yok satıyor.

Forma olmamasının nedeni Nike ( yarın başka bir sponsor olduğunda da durum değişmez bu gidişle ) değil, yönetim.

Tasarım konusunda da göz var izan var.

Beğeniliyor ki satılıyor. Efsane olacak demiştim size.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 23.01.2015, 12:00.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• yönetime helal olsun!! her konuda olduğu gibi bu konuda da iyi giden bir işi çöp ettiler...seneye rezil formalar giyeceğimizi şimdiden söyleyebilirim... Ah Ali Fuat Abi ah!!!

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        orjinal nike formamiz sadece burada kaldi sanirim
        http://www.sportsdirect.com/nike-tra...lcode=37753864
        Teşekkür ederim,ama galiba alamam burdan,145 liraya tekabül ediyor.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canalıcı şu aslında parasını verdik te kimse bize forma vermedi mi?
          Formaları sat parasını verme, üstüne atarlan.
          Öte yandan formaların talep görüp satılması da ayrı konu tabii. Beğeniliyor ki yok satıyor.

Forma olmamasının nedeni Nike ( yarın başka bir sponsor olduğunda da durum değişmez bu gidişle ) değil, yönetim.

Tasarım konusunda da göz var izan var.

Beğeniliyor ki satılıyor. Efsane olacak demiştim size.

gerçekten süper abi
          bir çubuklu aldım yakında İstanbul veya Ankara'ya gidersem bir tane daha çubuklu almayı düşünüyorum, biri yıpranırsa bir tane de sağlam olsun

yalnız abi şimdiki dikişli armayı pek beğenmiyorum

evet şimdiki arma daha sağlam ve kolay kolay yıpranmaz fakat diğer yapıştırma armalar daha asil duruyordu

buna bir çözüm gerektiğini düşünüyorum ve bu konuyu sorumlu yerlere iletebileceğini düşünüyorum

Yorum

• Forma sort ve konclar acik mavi oldu zaman aklima hep Manchester City geliyor.....Su formanin güzellige bakarmisiniz.Keske sirt numaralar bordo cerceveli beyaz olsaymis.

Yorum

• Nike ile devam edilmeli.En azından bir istikrar tutturuldu,bunda devam etmek gerekir.

5 yıldır özel forma yapmıyorlar,o yüzden Adidas'a geçelim diyen arkadaşları da anlamıyorum gerçekten.Teklifimizi görmeden reddeden bir firmanın özel forma yapacağını düşünmüyorsunuz heralde?

Yorum

• Nike bana göre cok iyi.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• En son a f s tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 16:53.

Yorum

• Formayı güzelleştiren yıldız ve güzel futboldur biraz da.

Yorum

• Nike in bize verdiği antrenman kitleri hariç forma konusunda başarılı buluyorum. Bir tek geçen seneki parçalı hayal kırıklığıydı. Bir de ne acı en gözde transferleri yaptığın sene satacak forman yok
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Dün buradan okuduğum için bizzat stadın altındaki TS Clup ta S M ve L beden çubuklu formalara baktım. S pek giyen olmaz da M ve L beden arayanlar icin 6 7 tane forma vardı bilginize
                        Ha bu 6-7 çözüm mü değil tabi. Daha fazla sayıda daha fazla kişinin ihtyacını giderecek kadar bulundurmak gerekirdi.
                        En son federer61 tarafından düzenlendi; 24.01.2015, 18:49.
                        KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Normal sartlarda ocak-subat aylarinda , takimlar birdahaki sezona giyecek formalarini TFF'ye sunar.
                          Bizimkiler kimlen anlasdi bilmiyorum, ama Galatasarayin formasi tekrar internete sizdi. Footyheadlines sitesinde siyah deplasman formanin resimleri cikdi.

Yorum

• Adidas'tan başkası hikâye...

Yorum

• vallah adidas diyen arkadaslari anliyamiyorum.
                              kasimpasa nin formalarina bakin misal olarak. her anadolu takiminin giydigi formayi giycez. bayern, real, chelsea muamelesi görmicez farkinda degilsiniz galiba.

nike ile bu seneye kadar baya yol katettik. simdi sponsor degisikligi bence cok kötü olur. hangi sponsor gelirse gelsin hayal kirikligi olcak cok eminim.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Şükrü Üçüncü ‏@sukruucuncu 3 dk.3 dakika önce
                                Hacıosmanoğlu gelecek sezon adidas ile anlaşarak 96 daki efsane formayı yaptiracagini ogrendik...
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X