Ligtv yayını 14'de 61saat'inde canlı yayın yapacağını sanmıyorum ulusal bir kanalın yan yayınını yapamaz buna kimse izin vermez yaptırımı var diye hatırlıyorum.
Bulucaksın web'den ligtv normal yayınını izliceksin yada kayıt yapacak bir arkadaş sora izliceksin başka çözüm yolu yok
tskler hocam
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Her markanın kendi yüzünü piyasaya gösterdiği işleri olur bunu yaparak kendi marka yüzüne darbe vurmuş Kappa resmen.
Acayip acayip konuşmayın arkadaşlar yapamaz böyle birşey isteğe bağlı yada kendi isteyerek talep doğrultusunda bunu yaptıysa ceremesini çeker bu kadar açık bu kimse iş vermez sana bu formayı görüpde..
Yani bunu karara bağlayan bir birimleri vardır o birimin hatası tamamen marka yüzlerine acayip büyük bir darbedir bu iş.
Forumdaki resimleri bir dolaşın sağa sola bi bakın Aklınız da bir fikir oluşsun yada bu olur diye tahminler yazın köşeye tatlı bir kapışma olur lansmana kadar
Yorum